KAOS NA AUTOCESTI

Prevrnuti šleper izazvao kaos na A3, a onda su iz auta izašli tamburaši i snimili hit video: Pojavili su se i neočekivani heroji!

Vozač je ozlijeđen u pormetnoj nesreći, a pomoć mu je pružena u pakračkoj bolnici.

Nesreća na A3

 Jvp Novska/

Jedan prevrnuti šleper izazvao je danas priličan kaos na autocesti A3. Kako su potvrdili iz policije, vozač je ozlijeđen u pormetnoj nesreći, a pomoć mu je pružena u pakračkoj bolnici.

U koloni koja je nastala zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Lipovljani i Kutina u smjeru Bregane, tako je zapeo i tamburaški sastav Paori.

No oni su odlučili ne živcirati se previše, već su uzeli instrumente, izašli iz auta i zasvirali.

Na Instagramu su objavili i video nastupa. - Ovolike gužve na autocesti zaslužuju imati svoj bećarac! Sviraju vam požeški Paori! Samo polako... Mladenci mogu čekati!, napisali su uz snimku.

Za portal 24 sata rekli su kako su krenuli svirati svatove iz Požege za Kutinu i zapeli na autocesti.

- Bila je velika gužva pa nam je palo napamet da smislimo bećarac i otpjevamo. Taman smo stigli na kraju u svatove, bili smo jako dugo u gužvi. Bojali smo se da nećemo stići, ali sva sreća na kraju smo stigli, rekli su za 24 sata iz Tamburaškog sastava Paori.

image

Nesreća na A3

Jvp Novska/

Heroji rukometaši

Na mjesto nesreće slučajno su naišli i rukometaši Spačve koji su krenuli prema Karlovcu gdje su trebali odigrati utakmicu. Kad se kamion prevrnuo neposredno ispred njih, dečki su odmah priskočili u pomoć unesrećenom vozaču i uspješno ga izvukli iz kamiona.

Iz kluba su na Facebooku napisali obavijestili kako su neki igrači, u želji da pomognu, zadobili ozljede po rukama od krhotina stakla.

"Nažalost, utakmica u Karlovcu danas neće biti odigrana. Zbog teške prometne nesreće, koju smo i sami za dlaku izbjegli, nismo uspjeli na vrijeme doći do Karlovca. Na otprilike pola puta do Karlovca svjedočili smo prevrtanju kamiona direktno ispred nas. Odmah nakon nesreće naši dečki su pritrčali u pomoć unesrećenom vozaču te su rukama i nogama uspjeli probiti staklo i izvući ga iz kamiona, pri čemu su i sami zadobili ozljede na rukama od krhotina stakla. Uz to, pružili smo vozaču prvu pomoć, ali zbog dugotrajnog čekanja nismo stigli na vrijeme", napisali su iz rukometnog kluba Spačva Vinkovci na društvenim mrežama.

image

Nesreća na A3

Jvp Novska/
image

Nesreća na A3

Jvp Novska/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. listopad 2024 21:41