NA PUTU IZ TIRANE

Saborsko izaslanstvo zapelo u Beogradu: ‘Skinuli su nas s leta bez ikakvog razloga. Kao slučajno... Balkanska posla!‘

Na šalteru su nam samo rekli da je nas je aviokompanija Air Serbia skinula s leta, rekao nam je jutros zastupnik DOMiNO-a Igor Peternel

Arhivska fotografija

 Andreas Haas/imago Stock&people/profimedia

U Beogradu su nas bez ikakvog razloga skinuli s leta za Zagreb. Bez ikakvog objašnjenja spriječili su nas da se ukrcamo na let kompanije Air Serbia, a na šalteru su nam samo rekli da nas je aviokompanija skinula s leta - rekao nam je jutros Igor Peternel, saborski zastupnik i potpredsjednik nedavno osnovane stranke DOMiNO.

Trenutačno je, kaže, u jednom beogradskom hotelu i čeka novi let iz Beograda.

- Nevjerojatno je to njihovo ponašanje, da bez ikakvog razloga s leta skinu troje zastupnika u Hrvatskom saboru, Anamariju Blažević (HDZ), Draženku Polović (Možemo!) i mene. Balkanska posla! - dodao je Peternel.

image

Saborski zastupnik stranke Domino Igor Peternel

Darko Tomas/Cropix

Troje zastupnika zapelo je u Beogradu na povratku sa službenog puta u Tiranu.

- Na putu iz Tirane za Zagreb izaslanstvo Sabora, nas troje zastupnika i gospođa iz stručne službe, "sasvim slučajno" smo u Beogradu skinuti s leta za Zagreb. Na izlazu smo gledali u autobus koji je stajao na pisti spreman putnike odvesti do aviona, ali nam je objašnjeno da smo ipak zakasnili i moramo prenoćiti u Beogradu. Čak su znali da će nam i prtljaga zakasniti pa su je unaprijed izbacili na traku, umjesto u avion za Zagreb - objavio je Peternel sinoć na Facebooku.

Air Serbia: ‘Navodi nisu točni, zakasnili su na let‘

- Želimo ovim putem demantirati natpise hrvatskih i pojedinih domaćih portala, a u vezi s neulaskom na jučerašnji let "Air Serbie" za Zagreb, troje predstavnika Hrvatskog sabora. Uvidom u sustav i detaljnom provjerom podataka utvrđeno je da putnici nisu došli do izlaza za ukrcavanje do trenutka koji je za to predviđen. Shodno definiranim procedurama u avijaciji, putnici koji zakasne na let ne mogu se na njega ukrcati. Samim time ni ovi putnici nisu mogli biti primljeni na let. Srpska nacionalna avio-kompanija je za navedene putnike osigurala alternativni let i hotelski smeštaj - poručili su iz kompanije Air Serbia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2024 11:54