OGORČENI PACIJENTI

‘Satima smo čekali u Traumi, a ministar je uz doček zaštitara sve obavio preko reda za 20-ak minuta!‘

Kako svjedoče pacijenti, ministra je na ulazu dočekao zaštitar. Za početak, omogućio mu je parking u krugu bolnice...

Radovan Fuchs
 

 Damir Krajac/Cropix

Ministar obrazovanja Radovan Fuchs tijekom prošlog vikenda bio je u zagrebačkoj Traumatološkoj bolnici, a prema navodima pacijenata koji su u to vrijeme bili u bolnici i, kako tvrde, satima čekali da bi bili primljeni na preglede, ministar obrazovanja imao je sve privilegije, pa u bolnici nije čekao niti minute, piše Večernji list.

Kako svjedoče pacijenti, tvrdi Večernji, ministra obrazovanja na ulazu u bolnicu dočekao je zaštitar, koji je spustio rampu kako bi se ministar mogao parkirati u krugu bolnice, a zatim ga je i otpratio u dio gdje se obavlja rendgen. Nakon slikanja, po navodima pacijenata, ministar Fuchs je prošao kraj ljudi u čekaonici, ušao u ambulantu i tamo se zadržao u razgovoru s liječnikom desetak minuta.

- Sve skupa ni 20-ak minuta za slikanje, pregled i parkiranje uz doček zaštitara koji je spustio lanac s ulaza u bolnicu, mislim da bi svi poželjeli takvo zdravstvo, rekao je jedan čitatelj za Večernji list.

Cijeli se događaj navodno dogodio u subotu između 15 i 16 sati: - Ne možemo odgovoriti na vaše upite jer se radi o pitanjima vezanima uz zdravstveno stanje koja spadaju u osobno područje, odgovorili su na upit Večernjeg iz Ministarstva obrazovanja. Da je ministar tog bio na pregledu, potvrdili su i iz KBC Sestre milosrdnice, po koju spada Traumatološka bolnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 21:04