MARKIRALE CIJELI DAN

SRETAN KRAJ POTRAGE Pobjegle iz škole pa ih tražila policija: Dvije Karle kasno sinoć se vratile kućama

Nije poznato kako su dvije 12-godišnje djevojčice uspjele izmaći kontroli nastavnog osoblja
 PUZ

NOVO 08:10 - Dvije dvanestogodišnje Karle vratile su se kasno navečer same svojim kućama, javlja RTL.

Navodno su markirale iz škole.

----------------------------------------

18:19 - Policija traga za dvjema dvanaestogodišnjakinjama koje se od prijepodneva smatraju nestalima. Djevojčice su oko 11 sati otišle iz Osnovne škole Pušća u Pušći kod Zaprešića. Još uvijek se nisu vratile kući.

- Poduzimaju se sve mjere traganja - kratko je izvijestila PU Zagrebačka. Nije poznato kako su djevojčice uspjele izmaći kontroli nastavnog osoblja.

Karla je starosti 12 godina, visine 165 cm, tamno smeđe duže kose (do ramena), zelenih očiju, odjevena u svijetlo-sivu jaknu, plave traperice, na nogama je imala tamno smeđe čizme, a na glavi vunenu kapu s crnim šiltom. Na leđima je nosila školsku torbu roze boje s natpisom „Puma“.

Karla je starosti 12 godina, visine 162 cm, smeđe duže kose preko ramena, smeđih očiju, odjevena u smeđu jaknu i plave traperice, na nogama je imala crne čizme sa zakovicama. Na leđima je nosila školsku torbu smeđe boje.

Iz policije mole sve građane da ukoliko su vidjeli ili raspolažu korisnim informacijama o nestalim djevojčicama, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:54