KAO STVORENO ZA IZLETE

Stiže pravo ljetno vrijeme: Pripremite se za tjedan dana sunca i temperatura do 30 stupnjeva!

U nedjelju će u kopnenom području biti sunčano i vrlo toplo, a temperatura bi mogla porasti i do 30°C
Ilustracija: Čuvajte se vrućine i namažite se kremom za sunčanje čak i ako samo idete do grada
 Tomislav Krišto / CROPIX

Vrijeme će do kraja tjedna uglavnom biti sunčano i toplo. Temperature će se 'opasno' približiti onim ljetnim. Posebno je neobično što će uglavnom toplije biti na kopnu nego na moru, javlja DHMZ.

U unutrašnjosti Hrvatske u petak će temperature doseći i do 25°C, a slično će biti i na Jadranu. Cijeli će dan biti sunačno.

DHMZ

Lijepo vrijeme i visoke temperature nastvait će se i u subotu, a mjestimice će doseći i 27°C. Na Jadranu će u subotu biti pretežno vedro, a najviše dnevne temperature kretat će se od 23 do 28°C.

U nedjelju će u kopnenom području biti sunčano i vrlo toplo, a temperatura bi mogla porasti i do 30°C. Na Jadranu će u nedjelju biti pretežno sunčano, a temperature će se kretati od 23 do 26°C, a u Zagori i blizu 30.

DHMZ

I u ponedjeljak će se u cijeloj Hrvatskoj nastaviti suho, toplo i pretežno sunčano vrijeme. Temperatura zraka ostat će uglavnom između 23 i 28°C, ponegdje i malo više. U utorak će također biti sunačano, ali zbog nešto više oblaka temperatura zraka će se sniziti za stupanj ili dva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2024 00:33