SVJETSKI EKSKLUZIV

SVIJET: Ekskluzivna ispovijest Šarika Tare, najbogatijeg Turčina u povijesti koji ulazi s 800 milijuna eura u Plomin!

U novom broju magazina Svijet, u prodaji uz Nedjeljni Jutarnji za samo 3kn, pročitajte ekskluzivnu priču o Tari Šariku, ekstravagantnom turskom biznismenu

U novom broju magazina Svijet, u prodaji uz Nedjeljni Jutarnji za samo 3kn , pročitajte ekskluzivnu priču o Šariku Tari , ekstravagantnom turskom biznismenu koji najavljuje ulaganja u Hrvatsku. Veliku, prijelomnu priču piše specijalni izvjestitelj Svijeta Pero Zlatar, koji je s Tarikom odrastao i s kojim je - posredno, preko njihovih očeva - sudjelovao u pokušaju atentata na bugarskog cara.

Osim priče o Tari, novi Svijet donosi uzbudljivu reportažu o Ratku Draževiću, agentu UDBE koji je godinama vodio najmoćniji beogradski filmski studio Avalu. Filmski mogul koji se hvalio da je ubio 2000 ljudi i spavao s 2000 žena bio je možda i najosebujnija, a javnosti nepoznata, ličnost Titove Jugoslavije, koji je sudjelovao u filmskim hitovima, špijunazi, internacionalnom švercu i drugim nevjerojatnim aktivnostima.

Svijet također donosi unutarnju, detaljnu istragu o finalnoj propasti dinastije Majoli, njihovim sumnjivim poslovima s porodicom Frankopan, bračnim nevjerama, poreznim dugovima, erotskim SMS-ovima i nastranim sukobima preko lokalnih tabloida.

Kao i uvijek, za Svijet pišu i fotografiraju najbolji i najcijenjeniji autori iz regije: Pero Zlatar, Davor Butković, Vjekoslav Skledar, Vuk Radić, Patricija Kiš i mnogi drugi.

Novi Svijet potražite samo uz Nedjeljni Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:49