OSVETA PORAŽENIH

‘U ovom Gradskom vijeću više nema Domovinskog pokreta! I vrlo je izvjesno da ga nikad više neće biti...‘

‘To je izravna posljedica zaplotnjačkog prepada i otimačine stranke koja se dogodila 31. kolovoza 2024.‘

Damir Biloglav

 Jure Mišković/Cropix

Nakon što je gradonačelnik Vukovara i predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava pobijedio na izborima za predsjednika te stranke koji su se održali 31. kolovoza, njegov zamjenik i suparnik na izborima Mario Radić te istaknuti članovi stranke - predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Grada Zagreba Igor Peternel, međunarodni tajnik Domovinskog pokreta Stephen Bartulica i predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Zadarske županije Damir Biloglav - ispisali su se iz stranke.

Damir Biloglav objavio je u četvrtak na društvenoj mreži Facebook da je predsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra Marko Vučetić na početku nastavka 29. sjednice Vijeća ustvrdio da vijećnik Biloglav više nije član Domovinskog pokreta.

- Dakle, od 1. rujna 2024. u zadarskom Gradskom vijeću više nema DP-a. Nema ga i vrlo je izvjesno da ga nikada više neće ni biti. Ovo se već događa i nastavit će se sve masovnije događati u cijeloj našoj državi. To je izravna posljedica zaplotnjačkog prepada i otimačine stranke koja se dogodila 31. kolovoza 2024. Polusvijet koji je to napravio danas stoji, ne spuštenih, nego skinutih gaća pred Plenkovićevim HDZ-om i to u borbenom položaju koji jedini priliči njihovom političkom, moralnom i intelektualnom habitusu. U slast i u čast! - ustvrdio je Biloglav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 19:05