PLEMENITA GESTA

U stravičnoj prometnoj nesreći kod Dubrovnika jučer je poginula taksistica, a njeni su kolege danas pokazali veliko srce

‘Prikupljamo priloge za obitelj poginule kolegice, kutija će biti Pod dubom kod Mery pa ako netko može ili želi‘, poručuju uberovci

Dobrovoljna akcija za stradalu kolegicu

 Facebook

Dan nakon pogibije vozačice Ubera u teškoj prometnoj nesreći u Solinama, njezini kolege uberaši pokrenuli su akciju prikupljanja priloga za pomoć njezinoj obitelji, piše Dubrovački vjesnik.

- Prikupljamo priloge za obitelj poginule kolegice, kutija će biti Pod dubom kod Mery, pa ako netko može ili želi... tuga pregolema - poručili su uberovci.

Podsjećamo, u četvrtak, oko 05,50 sati u mjestu Soline, općina Župa dubrovačka, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, pet osoba je zadobilo teške tjelesne ozljede, a jedna osoba je zadobila lake tjelesne ozlijede.

Do prometne nesreće je došlo kada je 40-godišnji vozač osobnog vozila nacionalnih oznaka Slovenije, inače državljanin Kosova, krećući se iz smjera istoka u pravcu zapada, iz neutvrđenih razloga u jednom trenutku s vozilom prešao na suprotnu prometnu traku i pri tom udario u prednji lijevi dio osobnog vozila hrvatskih registarskih oznaka kojim je upravljala 45-godišnja hrvatska državljanka.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala vozačica osobnog vozila hrvatskih registarskih oznaka, dok su putnici u tom vozilu, 45-godišnjakinja i 48-godišnjak, državljani Poljske, zadobili teške tjelesne ozljede, neopasne za život, te su nakon ukazane liječničke pomoći zadržani na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik, piše Dubrovački vjesnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. kolovoz 2024 16:57