STATISTI U FILMU

U Zagrebu se traže goli muškarci i žene za snimanje scene orgija, ispod objave pljušte komentari: ‘Eh, kakve sam sreće...‘

Traže samo ozbiljne ponude za serijal i film o caru Dioklecijanu

Ilustracija

 Ilustracija/warner Bros/village Roadshow P/collection Christophel/afp/

Na Facebook stranici agencije Serena Production&Casting, koja se inače bavi pronalaskom statista za serije i filmove, pojavila se neobična ponuda koja je u kratkom roku izazvala lavinu komentara.

U oglasu traže samo ozbiljne ponude za scenu ‘Orgija‘, koja će se snimati 7. i 8. kolovoza u jednom zagrebačkom studiju, uz objašnjenje da se radi o igrano dokumentarnom serijalu i filmu o caru Dioklecijanu.

- Kako se u rimsko doba živjelo razuzdano, tako to želimo i prikazati. Tražimo veći broj žena i muškaraca koji su spremni biti goli i simulirati seksualni odnos s jednim ili više partnera (obučeni jedino u ten tange ili sleep gaćice) - stoji u oglasu agencije.

Napisali su kako će sudjelovanje u tako nepristojnoj sceni biti pristojno honorirano, ali svi zainteresirani detalje mogu saznati tek nakon što se prijave. Oglas je zaintrigirao korisnike, od kojih su se neki žalili što su sramežljivi, dok su se drugi hvalili svojom figurom.

- Ja koje sam sreće, da se prijavim glumio bi muža koji ide na posao - našalio se jedan od korisnika u komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 22:59