TRAGIČAN KRAJ

Umro Marcel Koprivić, Hrvat koji je u Indiji pronađen bez noge u lokvi krvi!

 AFP/YouTube

Marcel Koprivić, 56-godišni Hrvat koji je u Indiji ostao bez noge preminuo je jučer u jednoj indijskoj bolnici gdje je bio smješten na intenzivnoj skrbi.

Nakon što je 14. veljače pao s kreveta na ortopedskom odjelu izgubio je svijest te je prebačen je na jedinicu intenzivne skrbi.

"Marcel je preminuo oko 14 sati", priopćili su iz policije.

Podsjetimo, Marcel Koprivić (56) iz Hrvatske pronađen je u lokvi krvi u indijskom selu Medhe u pokrajini Goa, s odsječenom nogom ispod koljena, i bez putovnice . Sumnjalo se da je nogu izgubio kad je na njega naletio vlak.

Lokalna policija brzo ga je prebacila u bolnicu u gradu Rohi, desetak kilometara udaljenom od mjesta gdje je pronađen, gdje mu je pružena primarna medicinska njega, a zatim je prebačen u bolnicu u Mumbaiju gdje je operiran .

Osim izgubljene noge, pretrpio je ozljede glave i udova. Liječnici su mu uspjeli spasiti život iako je izgubio litru i pol krvi te su nakon operacije iz bolnice priopćili kako mu je stanje stabilno.

Koprivić je novinaru indijskog MID-DAY-a otkrio da je živio u blizini plaže Palolem u Goi, te da se ne sjeća kako je dospio u Rohu, niti Mumbai. Zatražio je da informiraju hrvatsko veleposlanstvo o slučaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:37