ZBOGOM LJETO

Uživajte u sunčanoj nedjelji jer ponedjeljak donosi kišu i 10 stupnjeva niže temperature

Već nedjelja navečer donijet će pljuskove i grmljavinu, a očekuju se i obilnije padaline. Ponegdje je moguće i olujno nevrijeme
 Tomislav Kristo/CROPIX

Ako su vam ljetne vrućine dojadila sigurno će vam odgovarati činjenica da visoke temperature trebate podnijeti još samo danas jer već početkom idućeg tjedna čeka nas osvježenje, ali i odlazak ljeta s naših područja.

Još ovaj vikend turisti će moći uživati u kupanju u moru te sunčanju jer već danas navečer čeka nas dolazak nestabilnijeg vremena.

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, nedjeljno poslijepodne na sjevernom Jadranu te u Gorskom kotaru donijet će moguće pljuskove i grmljavinu. Navečer se očekuju i obilnije padaline, a ponegdje je moguće i olujno nevrijeme.

Pogoršanje vremena s kišom do ponedjeljka ujutro zahvatit će veći dio zapadnih krajeva i Jadrana. Najveće temperaturne vrijednost danas bit će između 27 i 32 Celzijeva stupnja nakon čega će uslijediti zahladnjenje od desetak stupnjeva.

U ponedjeljak ne zaboravite pripremiti kišobrane, a ponegdje i laganiju jaknu.

Utorak će donijeti nešto stabilnije, no još uvijek svježje vrijeme, a lagani rast žive u termometru čeka nas tek u srijedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 06:35