GLAS NARODA

VELIKA AKCIJA JUTARNJEG Predložite kako zakrpati rupu od 7,5 milijardi kuna u državnom proračunu

Pošaljite nam svoje prijedloge, a Jutarnji će svakodnevno objavljivati najoriginalnije
Zagreb, 280114.Nastavak sjednice Hrvatskog Sabora koja je zapocela izvjescem predsjednika Vlade Zorana Milanovica o odrzanim sastancima Europskog vijeca u 2013. godini. To je prvi put da premijer podnosi takvo izvjesce Saboru.na fotografiji: Zoran Milanovic.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjevic / CROPIX

Katolička Crkva i Zdravko Mamić morat će plaćati porez. To je jedna od mjera kojima se Vlada želi boriti protiv deficita, propalog gospodarstva i strahovite nezaposlenosti, no to neće biti ni približno dovoljno da hrvatski građani prestanu gladovati.

ŠTO ĆE REĆI BOZANIĆ I MAMIĆ? Vlada odlučila: Sportski klubovi i Crkva moraju plaćati porez

Obzirom da mjere vladajućih do sad nisu odavale postojanje ozbiljne ekonomske strategije, i da je država u sve goroj situaciji, Jutarnji list poziva svoje čitatelje da daju prijedloge za rješavanje deficita.

KRPANJE PRORAČUNSKE RUPE Ministar Linić na presici napokon otkrio kako će smanjiti deficit

Nakon niza godina populističkih obećanja i promašenih politika, vrijeme je da svoj glas daju oni koji svakodnevno, na svojim leđima, osjećaju porezno opterećenje i trošak preskupog državnog aparata.

Smatramo poštenim da se konačno čuje glas onih koji se desetljećima muče i bore protiv državne birokracije, korupcije, gospodarskih komora, spore administracije, bujajućih troškova i namještenih natječaja.

Stoga, pošaljite nam svoje prijedloge, a Jutarnji će svakodnevno objavljivati najoriginalnije i najkvalitetnije prijedloge za spas ekonomije.

--------------------------------------------------------------

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 15:24