IZNENAĐENJE NA RATNOM BRODU

VIDEO: POGLEDAJTE NATO-vu ČESTITKU S HRVATSKIM VOJNICIMA U GLAVNOJ ULOZI 'Oni slave daleko od svojih obitelji, zahvaljujemo svima'

 
 Screenshot/YouTube

Pripadnici Hrvatske ratne mornarice dobili su glavnu ulogu u jednoj od službenih božićnih čestitki koje je NATO objavio na svojim stranicama.

Video naslova ‘Sretni blagdani od NATO-a gdje god bili’ objavili su na svim svojim službenim profilima na društvenim mrežama, kao i na YouTubeu, a snimljen je na hrvatskom ratnom brodu, raketnoj topovnjači RTOP-42 Dubrovnik.

- Kako se sezona blagdana bliži, zahvaljujemo vojnicima sa svih strana svijeta koji daleko od svojih obitelji sudjeluju u NATO-vim misijama i operacijama.

Na hrvatskom ratnom brodu članovi Hrvatske mornarice obavljaju svoje dnevne dužnosti, a za to vrijeme, što oni ne znaju, brodski kuhar priprema blagdansko iznenađenje - napisali su u opisu videa.

Spot koji traje manje od minutu prikazuje vojnike kako po jakom nevremenu brinu o palubi, provjeravaju je li sve na svom mjestu. Božić će dočekati daleko od svojih domova i obitelji.

Zato im je kuhar pripremio iznenađenje i dočekao ih s bogatim blagdanskim stolom. Blagdanski ugođaj mijenja raspoloženje. I na brodu Dubrovnik se slavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:26