NIJE DUGO TREBALO

Vlasnik kultnog restorana slikao se s Orbanom na Visu i zakotrljao nepredviđenu lavinu: ‘Ma odje*i ako ne razumiješ!‘

Nekima je prisjelo vidjeti nasmiješenog mađarskog premijera na Visu...

Viktor Orban i Goran Pečarević

 /Fb

Mađarski premijer Viktor Orbán i ove godine za ljetovanje je izabrao Hrvatsku. Naime, vratio se na čaroban otok Vis, gdje je već boravio, a u gradu Visu pozirao je s Goranom Pečarevićem, vlasnikom kultnog restorana Villa Kaliopa.

- Čekamo Putina i Trumpa. Kasne - našalio se Pečarević, koji je fotografiju s Orbánom objavio na društvenim mrežama.

Nasmiješen, u ležernom ljetnom izdanju, u bermudama i košulji te sa slamnatim šeširom u ruci, mađarski premijer u znak pozdrava šaku je stisnuo u pesnicu.

- Sam samcat, bez gorila. Neću politiku u moju butigu, ali čovjek ima muda i sam s unukom šeta okolo. Ne mogu zamisliti niti jednog svjetskog političara, posebno s njegovim sadašnjim stavovima, da to napravi. Svaka mu dala! - napisao je Goran Pečarević, a odmah je potom buknulo u komentarima.

"Prizivaj, prizivaj Putina! Ali kad ti dođe, nećeš više moći sjediti kraj kuće. Putin je tuga, krv i smrt. Kakva sramota diviti se diktatoru u trećoj godini rata", napisala je na engleskom jeziku jedna od komentatorica.

"Kao prvo, podupirem Ukrajinu i to je kraj priče, radi se o lokalnoj šali, odje*i ako ne razumiješ", napisao je ljutito.

Neki su u komentarima napisali da i Orbanu treba zabraniti ulazak u Hrvatsku, a ne ga ugostiti.

"A da mi tebe pošaljemo Putinu pa tamo onda njega gosti? Taj u Hrvatsku više neće nikada ući. Ako ti se goste gov*a idi njima onda", nadovezao se jedan komentator.

"Samo da znaš, vodim brigu o obitelji Ukrajinaca i to je lako provjeriti", odgovorio mu je vlasnik kultnog restorana Vila Kalliopa.

Pogledajte komentare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. srpanj 2024 04:45