DOŠLO NA KRIVI DAN

ZAGREB POGODILO NEVRIJEME U srijedu nas očekuje pad temperature i kiša, a na Jadranu bura

 Damir Krajac / CROPIX

Jako grmljavinsko nevrijeme zahvatilo je Zagreb oko 18.30 sati. Nad dijelom grada su se u nekoliko minuta nadvili tamni oblaci dok je vjetar nosio sve pred sobom.

Podsjetimo, prošlog je petka bilo najavljena 'oluja stoljeća', zbog koje je građanima Zagreba bio omogućen i besplatan parking u javnim garažama, ali je ona nasreću zaobišla grad.

Zagreb u srijedu očekuje promjenljivo oblačno i svježije vrijeme, povremeno uz mogućnost za malo kiše ili krakotrajan pljusak. Vjetar će većinom biti umjeren sjeveroistočni. Najniža jutarnja temperatura od 17 do 19, najviša dnevna između 23 i 25 °C, prenosi DHMZ.

U većini krajeva u Hrvatskoj biti će promjenljivo oblačno, s ponegdje malo kiše ili pokojim pljuskom, te svježije.

U Dalmaciji će se zadržati većinom sunčano i vruće. Vjetar će biti slab i umjeren, u gorju i jak, sjeverni i sjeveroistočni.

Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana zapuhat će umjerena i jaka bura s olujnim udarima, a do kraja dana proširit će se duž cijele obale. Najniža jutarnja temperatura bit će od 15 do 20, na Jadranu od 20 do 25 °C. Najviša dnevna većinom između 23 i 28, a na Jadranu i u Zagori između 29 i 34 °C.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:27