SAMO U NEDJELJU=SVIJET ZA SAMO 3 KUNE!

Novi SVIJET ekskluzivno razotkriva: Nikad ispričana priča o MILANOVIĆU! Tajni odnos s Račanom, detalji o životu i supruzi Sanji... PRAVA ISTINA

PLUS: Jelena Popović Volarić, žena koja je pokorila televiziju, nikad ispričana priča o neuspjeloj otmici Krešimira Čorka te kako je to kad te na piće odvede Ana Stunić

Kroz kronologiju i svjedočanstva Denisa Kuljiša i njegovih izvora čitatelji će dobiti priliku zaviriti u dosad nepoznati svijet čovjeka koji ima najviše šanse da postane idući premijer, Zorana Milanovića. Od nikad ispričane priče o usponu u stranci i tajnog odnosa s Ivicom Račanom do posve novih detalja o njegovu privatnom životu i supruzi Sanji na više od deset stranica, s nikad viđenim fotografijama iz djetinjstva.

Jelenu Popović Volarić ljudi ili mrze ili ne vole baš previše. Ali, to nije spriječilo ekipu Svijeta da je stavi na naslovnicu novog broja koji izlazi ove nedjelje. Zašto? Pa, možda baš zato. A možda i zato jer je žena na dobrom putu da postane jedna od najmoćnijih osoba na hrvatskoj TV sceni. S novom sapunicom “Larin izbor”, za koju je pisala scenarij i čiji je kreativni producent, razvaljuje sve rekorde gledanosti.

Što i objašnjava hrabru pozu koju je zauzela na naslovnici. “Fotografija Vjekoslava Skledara otkriva moć, samopouzdanje i šarm”, kaže Vanja Došen, glavna urednica magazina Svijet. “Predložak su nam bile legendarne fotografije Billa Clintona i Halle Berry na naslovnicama magazina Esquire.”

Pogledajte što vam sve donosi novi broj magazina SVIJET

‘Larin izbor’ u 17 država

U intimni svijet nekad omražene glumice ušao je specijalni reporter Svijeta Vuk Radić, koji je s njom provodio dane na snimanju serije. “Prošla je puno toga, od mlade glumačke nade, preko osporavane scenaristice, do žene koja počinje suvereno vladati domaćom TV produkcijom”, kaže Radić kojemu je otkrila, između ostalog, i da još uvijek nije završila s glumom. “Proveo sam s njom vrijeme na snimanju i moram priznati da me ni najmanje ne čudi što je sa svojom ekipom uspjela prodati seriju u 17 država diljem svijeta. Žena je potpuno luda, ali to mislim na najpozitivniji mogući način”, kaže Radić.

Prva četiri broja Svijeta postigla su senzacionalan uspjeh na tržištu, planuvši u jednom danu, a Nedjeljni Jutarnji te je vikende prodavao 100 tisuća primjeraka. To ovaj mjesečnik čini jednim od najuspješnijih magazina u povijesti Hrvatske, a stavlja ga uz bok druga dva magazinska izdanja koja je pokrenuo Nedjeljni Jutarnji: D&D i Dobra hrana, koji zajedno ruše sve rekorde.

Neuspjela otmica

Dobra hrana je u samo nekoliko mjeseci postala najprodavaniji gastro magazin u svojoj kategoriji, a prva dva broja D&D-a potukla su svu konkurenciju i prodala se u trostruko više primjeraka nego svi ostali dekor magazini zajedno.

“Nema apsolutno nikakvih trikova kojima smo postigli uspjeh. Za Svijet pišu najbolji autori i snimaju najbolji fotografi u Hrvatskoj”, kaže izvršna urednica Svijeta Jelena Valentić. “Sva magazinska izdanja Nedjeljnog veliku važnost pridaju upravo domaćoj produkciji i ne oslanjaju se na preuzimanje fotografija i tekstova iz stranih novina.”

Novi broj Svijeta, na kioscima 13. 11., donosi i spektakularnu, nikad ispričanu priču o neuspjeloj otmici Hanžekovićeva zeta, Krešimira Čorka. Sve o dilerima umjetnina, ukradenom Porscheu, zaljubljenoj vlasnici frizerskog salona u kojem se okupljala društvena krema a ispitivao teren za otmicu, bijegu u Venezuelu, milijunima eura i drugim posve nevjerojatnim detaljima istražuje legendarni reporter Svijeta Tomislav Novak.

Radmanov vječni život

U ovom broju istražuje i reporterka Vanja Nezirović te napokon, prvi put donosi cijelu istinu o Miroslavu Radmanu. Imamo li posla s uvaženim akademikom ili s najvećim znanstvenim šarlatanom na svijetu i hoće li znanstvenik živjeti vječno? Otkrit ćete u nedjelju. Kao što je Miro Par otkrio kako je to kad te na piće odvede Ana Stunić. Dobio je priliku cijelih sat vremena družiti se sa ženom koja u nikad viđenom izdanju pozira Berislavi Picek. I nije mu bilo lako. Tu je i gomila savjeta za kvalitetniji i lagodniji život iz područja mode, alkohola, putovanja, šopinga, sporta, stila i hrane.

Magazin Svijet izlazi jednom mjesečno uz Nedjeljni Jutarnji, a podaci najuglednije međunarodne novinske udruge, World Association of Newspapers, pokazuju kako je Nedjeljni Jutarnji ostvario najveći prodajni rast u Europi, te kako se prosječno prodaje u čak 30 tisuća primjeraka više od prvog idućeg konkurenta na tržištu.

“Oduvijek smo vjerovali kako će naši čitatelji honorirati vrhunsku kvalitetu i razinu produkcije”, kaže Tomislav Wruss, direktor medija EPH, u okrilju kojeg izlazi Nedjeljni Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:16