RASTE ZABRINUTOST

Biden dobio slom i podivljao na demokratskog kolegu: ‘Prekini s tim sranj***! Odlazi!‘

Razmjena je eskalirala kada je Crow uzvratio predsjedniku

Joe Biden

 Mario Tama/Getty Images Via Afp

Tijekom subotnjeg razgovora s demokratima Zastupničkog doma, američki predsjednik Joe Biden navodno se obrušio na zastupnika Jasona Crowa nakon što mu je demokrat iz Colorada otvoreno rekao da su birači zabrinuti zbog njegove energičnosti i snage, posebno kako se to percipira na svjetskoj sceni, doznaje CNN od izvora.

Predsjednik je odgovorio Crowu, vojnom rendžeru koji je služio dva puta u Afganistanu i jednom u Iraku, kako zna da je kongresnik dobitnik Brončane zvijezde, kao i njegov sin Beau, ali da "on nije obnovio NATO".

Prema dva izvora upoznata s pozivom, razmjena je eskalirala kada je Crow uzvratio predsjedniku, koji je također tvrdio da ga čelnici NATO-a podržavaju. Crow je rekao Bidenu da mora shvatiti da ga birači ne doživljavaju tako.

U jednom trenutku, Biden je rekao Crowu da "prekine s tim sranjem" i da, ako ga Crow želi napustiti, onda to može i učiniti.

Crow je predsjedniku odgovorio kako ne želi otići od njega, zbog čega je i bio na pozivu, ali mu je ljutiti Biden ponovio da treba otići.

Također, zastupnica Chrissy Houlahan, demokratkinja iz Pennsylvanije, jedne od ključnih država za osvajanje predsjedničkih izbora, rekla je Bidenu da predstavlja okrug Bucks, jedan od krucijalnih dijelova te savezne države za koji je rekla da ga mora osvojiti kako bi pobijedio na izborima u studenom. Houlahan je podijelila svoju zabrinutost zbog anketa koje, prema njezinim saznanjima, pokazuju da Biden stoji izrazito loše u Pennsylvaniji.

Biden joj je odgovorio da ne vjeruje ni njoj ni anketama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 08:22