INTERNET PEDO SKANDAL

'BILA SAM DROGIRANA' Potresna ispovijest maloljetnice slikane tijekom oralnog seksa

Irski i britanski mediji pišu i o mogućem seksualnom zlostavljanju mlade djevojke

Britanska policija istražuje je li 17-godišnja djevojka, na internetu prozvana 'Slane Girl', drogirana prije nego su uslikane fotografije na kojima oralno zadovoljava jednog mladića na koncertu Eminema.

Cenzurirana verzija fotografije pod nazivom 'Slane Girl'

Isčekuju se rezultati analize krvi kako bi ustvrdili jesu li tvrdnje djevojke da su joj na koncertu nešto podmetnuli u piće istinite, a tinejdžerka je na ispitivanju.

Irski i britanski mediji pišu i o mogućem seksualnom zlostavljanju mlade djevojke u incidentu nevezanim sa objavljenim fotografijama.

Naime, policija istražuje i video uradak koji je u međuvremenu osvanuo na internetu, a ubrzo je i uklonjen, na kojem se vidi školarka okružena osmoricom mladića koji je guraju i vrijeđaju dok se ona ljubi sa jednim od njih.

Na društvenim mrežama komentari oko događaja su i dalje podijeljeni. Nakon hashtaga na Twitteru #slanegirl pojavio se i hashtag #slanegirlsolidarity koji je namijenjen za pružanje podrške djevojci.

Objavljene fotografije na Twitteru, Facebooku i Instagramu su blokirane, a onima koji su ih objavili zabranjeno je daljnje postavljanje slika. Naime, djevojka je maloljetna pa se takve fotografije svrstavaju u dječju pornografiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:07