3 MJESECA OD NESREĆE

BRIGA ZA MICHAELA SCHUMACHERA Supruga Corrina gradi medicinski apartman za 100 milijuna kuna

Kako vrijeme prolazi sve je manje nade da će se ovaj šampion oporaviti i probuditi iz kome
(FILES) A photo taken on January 3, 2014 shows Corinna Schumacher, the wife of German Formula One world champion Michael Schumacher, arriving at the Grenoble University Hospital Centre with French surgeon professor Gerard Saillant (L), to visit her husband who lies in a coma following a skiing accident. Michael Schumacher's wife called on reporters on January 7, 2014 to stay away from the French hospital where he is being treated for life-threatening injuries, and to leave her family alone. AFP PHOTO/PHILIPPE DESMAZES
 PHILIPPE DESMAZES/AFP / AFP ImageForum

Točno je tri mjeseca prošlo od stravične skijaške nesreće u kojoj je stradao jedan od najboljih vozača u povijesti Formule 1, Michael Schumacher. Kako vrijeme prolazi sve je manje nade da će se ovaj šampion oporaviti i probuditi iz kome.

Toga je postala svjesna i njegova vjerna supruga Corinna, koja svakog dana proputuje skoro 200 km kako bi bila uz njegov krevet. Tamo zajedno s djecom provede i do deset sati moleći se za njegov oporavak.

S obzirom da je sve izglednije da se njen suprug možda nikada neće probuditi iz kome, navodno je odlučila uložiti skoro 100 milijuna kuna kako bi sagradila u potpunosti medicinski opremljen apartman u njihovom obiteljskom domu u Švicarskoj, a sve da bi nesretni Michael mogao napustiti bolnicu.

- Čuda se naravno događaju, a s obzirom da je bogat, dobiva najbolju moguću liječničku skrb. Ipak, niti svi novi na svijetu ne mogu ga u potpunosti izliječiti. Obitelj se zbog toga priprema na njegovu trajnu nepokretnost - rekao je jedan dugogodišnji prijatelj obitelji Schumacher.

Koliko je snažna ljubav između bračnog para Schumacher svjedoče riječi nesretnog Michaela koji je jednom rekao kako 'nije lako pronaći partnericu koja će se u potpunosti prilagoditi mom načinu života'.

Njih dvoje su inače odrasli u istoj regiji u Zapadnoj Njemačkoj, a upoznali su se na jednoj zabavi 1991. godine i odmah su se zaljubili. Ona je tijekom svih godina njihove veze bila podrška njegovoj karijeri, a za uzvrat je on njoj priuštio sve što je poželjela.

Tako je zbog nje između ostalog kupio imanje pored Ženevskog jezera gdje sada njegova supruga namjerava u sklopu njhovog obiteljskog doma izgraditi potpuno opremljeni medicinski apartman za potrebe stradalog muža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:08