UŽAS U MAĐARSKOJ

Detalji horora na hrvatskoj granici: Otac ubio sina (2) mesarskim pištoljem, a onda s drugim djetetom otišao na pizzu

Policija je slučaj počela istraživati nakon što je truplo dvogodišnjeg djeteta 14. listopada pronađeno u Zakonu u Šomođskoj županiji

Ilustrativna fotografija

 Hungarian Interior Ministry Pres/ANADOLU AGENCY/Anadolu via AFP

Tridesetsedmogodišnji muškarac navodno je u selu Zakon u Šomođskoj županiji u Mađarskoj ubio svog dvogodišnjeg sina, pišu 24.hu i Index.hu.

Policija je slučaj počela istraživati nakon što je truplo dvogodišnjeg djeteta 14. listopada pronađeno u Zakonu.

Nakon što je navodno ubio svoga sina, 37-godišnjak si je u želji da si oduzme život nanio teške tjelesne ozljede opasne po život. Hitna ga je pomoć zbog toga prevezla u obližnju bolnicu gdje je medicinski zbrinut i gdje se trenutno nalazi.

Muškarac je sina navodno ubio mesarskim pištoljem, a zatim je istim oružjem ozlijedio sebe.

Lokalni mediji pišu da su roditelji ubijenog djeteta živjeli odvojeno te da je muškarac sina iz majčinog doma u Čurguju u Šomođskoj županiji navodno odnio u zbunjenom stanju. Novinski portal 24.hu piše da sud još uvijek nije odlučio s kime će dijete živjeti. Njegovi su se roditelji o tom pitanju uvijek postizali usmene dogovore.

Muškarac je nekoliko dana prije ubojstva na društvenim mrežama objavio nekoliko video snimaka na kojima se može vidjeti da posjeduje municiju za vatreno oružje.

- Današnji dan bit će odlučujuć, kako u mojim poslovnim aktivnostima, tako i u obiteljskima. Ispričavam se svim svojim dragim prijateljima i klijentima. Od moje žene, Aniko, mog sina, Kristófa i najviše od svih! Ovaj će dan biti sređen... - napisao je muškarac na društvenim mrežama.

Prema riječima osobe koja je bliska sa spomenutom obitelji, osumnjičeni je sinovljevo tijelo nakon ubojstva nečim prekrio. S muškarcem je tada navodno bio njegov drugi sin i njih su dvojica nakon svega nonšalantno pojeli pizzu.

Sumnja se da je osumnjičeni muškarac bio duševni bolesnik.

Članovi obitelji muškarčeve supruge tvrde da je on htio ubiti i nju. Prošlog ju je vikenda pozvao na razgovor tijekom kojeg su trebali precizirati svoju situaciju.

Prema riječima tetke ubijenog dječaka, muškarac si je pucao u glavu kada je primijetio da su mu vlasti već ušle u kuću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. listopad 2024 14:08