KIDAM NALIJEVO

Devet milijuna pregleda: Pogledajte kako ‘majstor‘ u tajvanskom parlamentu pokušava spriječiti usvajanje zakona...

Jutarnja sjednica već je prethodno bila napeta, zastupnici su vikali i međusobno se naguravali

Tajvanski zastupnik u bijegu dok drži prijedlog zakona u rukama

 Screenshot/X

Tajvanski zastupnik postao je hit na društvenim mrežama nakon što je na bizaran način pokušao spriječiti usvajanje zakona - zgrabio je prijedlog zakona i istrčao iz Zastupničkog doma.

Kako prenosi The Indian Express, incident se odvio u ponedjeljak, neposredno prije nego što je novoizabrani predsjednik Lai Ching-te trebao preuzeti dužnost.

Jutarnja sjednica već je prethodno bila napeta, zastupnici su vikali i međusobno se naguravali, čak i prije izglasavanja zakona. Situacija je eskalirala kad je zastupnik koji je dobio nadimak ‘Bill Bandit’ zgrabio prijedlog zakona i pobjegao prema izlazu, dok su ostali pojurili za njim.

Video podijeljen na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru, skupio je više od devet milijuna pregleda, a u komentarima su se nanizale šale na račun zastupnika.

- Uzeo je stvar u svoje ruke! Ovakve situacije vidimo samo u filmovima - piše u jednom komentaru, dok su se drugi dosjetili da Tajvan proizvodi većinu računalnih čipova na svijetu, ali sudeći prema videu, možda nemaju fotokopirne uređaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 19:05