OSUĐENA NA 20 GODINA

Dnevnici sve razotkrili: Učiteljica ubila partnera, zakopala ga u vrt pa si preko njegovog Amazon računa naručila vibrator

. Tijelo nesretnog muškarca pronađeno je četiri mjeseca nakon ubojstva
 Profimedia/

Učiteljica šestog razreda Fiona Beal (50) namamila je partnera Nicholasa u spavaću sobu, svezala ga za krevet pa mu potom prerezala vrat. Nakon hladnokrvnog ubojstva, zamotala je tijelo i zakopala ga u vrtu svoje kuće u Northamptonu. Zatim se pretvarala da je on, slala si poruke s njegovog mobitela i naručila vibrator preko njegovog računa na Amazonu, prenosi The Sun.

Beal je priznala krivnju za ubojstvo partnera s kojim je bila 17 godina i ouđena je na 20 godina zatvora. Tijelo nesretnog muškarca pronađeno je u ožujku 2022., četiri mjeseca nakon ubojstva. Tijekom tog perioda Beal je pozvala Nicholasovu majku Yvonne na božićno piće dok je njezin sin trunuo u improviziranom grobu.

image

Fiona Beal

Northamptonshire Police/planet/planet/profimedia/Northamptonshire Police/planet/planet/profimedia

Sve se otkrilo kad ju je u vikendici posjetila policija zbog zabrinutosti za njenu dobrobit. Policajci su pronašli dnevnike u kojima je Beal opisala što je napravila pod svojim alter egom Tulip 22 koji je pokazao drugu stranu njene osobnosti.

U dnevniku je pisalo kako ga je namamila u sobu nakon što su se skupa otuširali. Dok je bio u tušu, skrivala je nož u džepu haljine, a kasnije ga je odložila u ladicu pored kreveta. Ranije je kupila dlijeto, vreće za smeće i vezice za kabele. Partnera je natjerala da stavi masku za oči.

image

Nicholas Billingham

Northamptonshire Police/swns/swns/profimedia/Northamptonshire Police/swns/swns/profimedia

Napisala je kako je ubojstvo bilo teže nego što je mislila da će biti, posebno teško joj je bilo pomicanje tijela koje joj se na televiziji činilo jednostavnim. Na sudu je rekla kako ga je ubila jer ju je kontrolirao i manipulirao.

Nakon pronalaska dnevnika, ustanovljeno je da Nicholas nije viđen niti je i s kim razgovarao od 1. studenog 2021. kad je Beal tvrdila da je u izolaciji zbog Covida.

image
Anita Maric/swns/swns/profimedia/Anita Maric/swns/swns/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 18:37