PANIKA NA MIKONOSU

Drama na jednoj od najpoznatijih grčkih plaža, ogromni valovi napravili kaos, ima i ozlijeđenih!

Val je ‘pokupio‘ i ležaljke te suncobrane, a jedna žena završila je u bolnici, gdje je ustanovljeno da ima dva slomljena rebra

Val je ozlijedio kupače u Grčkoj

 Screenshot/X

Turisti na grčkom otoku Mikonosu ozlijeđeni su u nedjelju oko podne nakon što je trajekt izazvao veliki val koji je zapljusnuo plažu Agios Stefanos. Lokalni medij Vradini izvijestio je da su stradale dvije osobe, a kapetan broda Fast Ferries Andros uhićen je čim je trajekt pristao u luku Rafina.

Zastrašujuć incident zabilježen je kamerom i objavljen na društvenim mrežama. Na snimci se vidi kako val "juri" prema plaži, a ljudi, koji su se dotad bezbrižno kupali, bježe iz mora na sigurno. Val je "pokupio" i ležaljke te suncobrane, a jedna žena završila je u bolnici, gdje je ustanovljeno da ima dva slomljena rebra.

Kapetan trajekta uhićen je pod optužbama za nesmotreno djelovanje i nanošenje ozljeda iz nehaja, prenosi LAD Bible.

- Čestitke kapetanu koji je očito mislio na sigurnost kupača i prošao tako blizu obale, da kojim slučajem ne bi, ne daj Bože, pet minuta zakasnio u luku! Samo naprijed, bitan je profit, tko broji ljudske živote - ovo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Preliminarnu istragu provodi lučka uprava Mikonosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. kolovoz 2024 18:28