BIJEG IZ PAKLA

Dvije obitelji potukle se na letu Ryanaira, žena je vrištala, djeca plakala, a razlog... Avion je morao prisilno sletjeti!

Sve se dogodilo kada je jedan putnik zamolio drugu ženu da se zamjene za mjesta kako bi on mogao sjediti sa svojom obitelji

Masovna tučnjava na letu Ryanaira iz Maroka za London

 Screenshot Youtube/

Na letu aviokompanije Ryanair iz Agadira u Maroku za London izbila je masovna tučnjava putnika pa je zrakoplov morao prisilno sletjeti, javlja The Sun.

Tučnjava se dogodila početkom ovog mjeseca u zrakoplovu koji je tada letio na visini od 9000 metara. Svađa je počela i prije polijetanja, a u zraku je sve eskaliralo te je došlo do tučnjave. Sve se dogodilo kada je jedan putnik zamolio drugu ženu da se zamjene za mjesta kako bi on mogao sjediti sa svojom obitelji.

Ona ga je odbila, a muškarac joj je potom počeo prijetiti. Ubrzo je došlo do eskalacije te su putnici vrištali jedni na druge, a osoblje ih je pokušavalo smiriti.

U cijelom kaosu je jedna žena dobila napad panike.

- Ona je vrištala, a djeca su plakala. Bilo je kao efekt snježne grude koja se odjednom povećala, pričaju svjedoci, prenosi The Sun.

Na kraju je zrakoplov morao prisilno sletjeti jer je jednom putniku i pozlilo pa mu je osoblje moralo dati kisik.

- Bilo je tako stresno. Bilo je to kao bijeg iz pakla, ispričao je jedan putnik.

Nakon slijetanja u Marakešu, u avion je ušla policija i privela devet osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 12:22