OGROMAN PROPUST

Eksplozivne tvrdnje bivšeg iranskog predsjednika: ‘Šef naše specijalne tajne službe zapravo je Izraelac, sve su odali...‘

Još 20 agenata u iranskom obavještajnom timu zaduženom za praćenje aktivnosti izraelske obavještajne službe, također se okrenulo protiv Teherana
 Morteza Nikoubazl/Nurphoto Via Afp

Bivši iranski predsjednik Mahmoud Ahmadinedžad tijekom intervjua za CNN Turk otkrio je kako se ispostavilo da je šef jedinice tajne službe, koja je bila osnovana kako bi targetirali agente Mossada u zemlji, zapravo bio izraelski agent, prenosi The Times Of Israel.

Govoreći za CNN Turk, Ahmadinedžad je naveo da se još 20 agenata u iranskom obavještajnom timu zaduženom za praćenje aktivnosti izraelske obavještajne službe, također okrenulo protiv Teherana.

Dvostruki agenti su navodno prenosili Izraelu osjetljive informacije o iranskom nuklearnom programu, zaključuje bivši predsjednik.

Prošlog mjeseca, iranska Islamska revolucionarna garda rekla da je 12 osoba bilo uhićeno pod sumnjom da su služili kao operativci koji su surađivali s Izraelom i planirali protiv Irana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:38