ZASJALA JORGOVANKA

Guvernerka objavila posebnu poruku, njezina fotografija postala hit u Srbiji, pogledajte kako zapravo izgleda!

‘Može neka preporuka za estetskog kirurga? Više ste kod njega nego na poslu‘, glasi jedan od komentara

Jorgovanka Tabaković

 X/Youtube

Narodna banka Srbije odlučila je povodom 12 godina rada guvernerke Jorgovanke Tabaković na platformi X objaviti posebnu poruku i guvernerkinu fotografiju koja je istoga trena postala hit na društvenim mrežama. Naime, objavljena fotografija je do te mjere fotošopirana da se čini kako je na slici neka druga, mnogo mlađa osoba.

‘Danas je Srbija zemlja koja ima inflaciju usporedivu sa zemljama centralne Europe, stabilnu valutu, rekordan nivo deviznih rezervi, stabilan financijski sistem... Danas je Srbija zemlja koja je na pola koraka do investicijskog rejtinga‘, piše u objavi uz spornu fotografiju.

Naravno, na komentare nije trebalo dugo čekati.

‘Tko vam je ovo na fotografiji?‘, ‘Može neka preporuka za estetskog kirurga? Više ste kod njega nego na poslu‘, ‘Što je starija, to je mlađa‘, neki su od komentara.

Također, mnogi su dali svoj slikovni prijedlog kako bi gospođa Tabaković, uz još malo dotjerivanja, mogla izgledati.

Inače, Jorgovanka Tabaković je zamjenica predsjednika Srpske napredne stranke. Centar za istraživačko novinarstvo Srbije je prije nekoliko godina analizirao je njezinu doktorsku disertaciju kad je ustanovljeno da je preko 20 posto teksta u tom doktoratu preuzeto bez citiranja iz radova i knjiga izvora. Ipak, nikad nije pokrenuta službena provjera rada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. kolovoz 2024 09:25