GRAĐANI UPOZORENI

Horor u Tirolu: Sin lovočuvara ubio bolesnog oca i susjedu pa se zabarikadirao u kuću

U nedjelju ujutro, čula se pucnjava kad su u lokaciju gdje se skrivao upali specijalci

Pucnjava, ilustracija

 Luka Gerlanc/

U južnom Tirolu tijekom nedjelje je bila u tijeku velika policijska akcija, prenosi Fenix Magazin. Prema izvješćima talijanskih medija, sin bivšeg lovočuvara u noći na subotu je očevim pištoljem ustrijelio susjedu i bolesnog oca.

Zatim se na nekoliko sati zabarikadirao u jednoj kući na području općine Innichen. Civilna zaštita je upozorila građane da ne izlaze iz domova. U nedjelju ujutro, čula se pucnjava kad su u lokaciju gdje se skrivao upali specijalci.

Građanima je bilo javljeno da je upozorenje ukinuto i da je policijska akcija završila, stoga više nema opasnosti za njih. Prvobitno je ostalo nejasno je li počinitelj tijekom akcije ubijen ili ozlijeđen.

Prvi hitni poziv zaprimljen je u subotu oko 23.20 sati i vatrogasci su u Innichenu bil upozoreni zbog mirisa plina. Kad su stigli na mjesto događaja, na njih je počinitelj pucao, kao i na policiju koja je bila pozvana.

Lokalni mediji navode da je kuća u kojoj se zabarikadirao bila dom u kojem je živio s ocem, kojem je bila potrebna njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 00:56