TRAŽI GA POLICIJA

Hrvat nestao u Nizozemskoj, obitelj moli za pomoć: ‘Javio je da mu brod više ne može upaliti...‘

Njegov mobitel još je imao signal do subote 12. listopada oko 9 sati. Postoji mogućnost da je ipak uspio pristati negdje uz obalu

Đuro Topić

 FACEBOOK

U petak 11. listopada u nizozemskom gradu Maastrichtu nestao je 37-godišnji Hrvat Đuro Topić iz Alsdorfa kod Aachena u njemačkoj saveznoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija.

Kako su za Fenix-magazin rekli članovi Topićeve obitelji, 37-godišnjak je otišao u ribolov na rijeku Maas. Zadnji put s njim su se čuli u noći na 12. listopada i tad je bio na brani u Borghagenu.

- Snimio je video u kojem opisuje kako mu brod više ne pali. Tad smo ga zadnji put čuli i od tad mu nema traga. Njegov mobitel još je imao signal do subote 12. listopada 2024. oko 9 sati. Postoji mogućnost da je ipak uspio pristati negdje uz obalu - izjavili su članovi obitelji.

Inače, Đuro Topić je član Hrvatske katoličke misije Aachen. Tamošnje vjernike šokirala je vijest o njegovu nestanku koji je prijavljen i policiji.

Obitelj moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom da se jave na broj 0049 178 638 6836 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. listopad 2024 11:58