STRAVA U RUSIJI

Htjela je prekinuti, uslijedio je horor: Razapeo ju je, a onda uzeo upaljač... Sada se javio da ide u Ukrajinu

Već je bio kažnjavan zbog otmica, krađa, nanošenja ozljeda i vožnje u pijanom stanju

Oksana

 Youtube/Društvene Mreže

Ruskinja Oksana Kuzmenko (40) zadobila je strašne ozljede nakon što joj je dečko prikovao ruke i noge za drvenu dasku, a zatim ju zapalio. Na sudu je ispričala kako je njezin ljubavnik inscenirao razapinjanje prije nego što je njezino tijelo polio benzinom i zapalio. To je učinio nakon što je ona raskinula njihovu vezu.

Oksana je nakon tog brutalnog napada zadobila rane koje su promijenile cijeli njezin život i izgled.

33-godišnji Oleg Shchegolikhin je osuđen na 12 godina u zatvorskoj koloniji strogog režima zbog pokušaja ubojstva s ‘iznimnom okrutnošću‘. On se dobrovoljno prijavio da se bori za Vladimira Putina u ratu u Ukrajini, tako da je malo vjerojatno da će provesti dugo vremena u zatvoru, piše Daily mail.

Žrtva je na sudu svjedočila o tome kako joj je okrutni Shchegolikhin prijetio ubojstvom u automehaničarskoj radionici u kojoj je radio u Jekaterinburgu, na istoku Rusije.

image

Oleg Shchegolikhin ​

Društvene Mreže/

- Izuo mi je čizme, uzeo moju lijevu nogu i zakucao čavao u nju. Zatim je uzeo nešto poput vadičepa i uvrnuo oštar predmet u moju desnu nogu, ispričala je.

Dok je provodio razapinjanje, prijetio joj je da će ju ubiti dok je ona bespomoćno ležala prikovana za drvenu dasku.

- Zatim je izvadio cigaretu i upaljač i polio me benzinom. Zapalila sam se kao svijeća, ispričala je.

Bivši partner je gledao kako ona živa gori i za to vrijeme pušio cigaretu, a zatim je uzeo aparat za gašenje požara i ugasio plamen. No velika je šteta već bila učinjena.

Shchegolikhin je ogulio opečenu kožu s desne ruke svoje djevojke, ostavivši joj ožiljke s kojima će živjeti do kraja života. Zatim joj je naredio da ga odveze u grad Asbest. Tada se bojala da će ju ubiti i njezino tijelo sakriti u šumi tijekom tog putovanja.

Ozlijeđena Kuzmenko je tada odlučila namjerno udariti automobilom u drugo vozilo, što joj je vjerojatno spasilo život. Shchegolikhin ju je tada ostavio i pobjegao s mjesta događaja čim je stigla policija. Ona je policiji ispričala o užasnim mukama koje je prethodno pretrpjela.

Kasnije su joj dijagnosticirane teške opekline gornjih ekstremiteta, gornjih dišnih puteva, vrata, lica i stražnjice. Na nogama je imala duboke rane od čavla i vadičepa, a u bolnicu je stigla u teškom stanju.

image

Oksana Kuzmenko

Društvene Mreže/

Shchegolikhin i od ranije ima kriminalnu prošlost. Već je bio kažnjavan zbog otmica, krađa, nanošenja ozljeda i vožnje u pijanom stanju, prenosi Daily mail.

Njegova je odvjetnica najavila žalbu objasnivši da ju on nije namjeravao ubiti kad ju je pribio uz dasku i zapalio. U međuvremenu je on pronašao drugi način da dobije pomilovanje te se prijavio za sudjelovanje u ratu u Ukrajini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. srpanj 2024 16:36