MORBIDNI BIZNIS

Internet preplavili memeovi o Trumpu, brandovi već tiskaju krvavu snimku na majice i šalice: ‘ Mi ne promašujemo...‘

Pristaše i obožavatelji bivšeg predsjednika SAD-a ne gube vrijeme i već su se bacili na stvaranje proizvoda s njegovim likom

Majice s likom Donalda Trumpa

 Jeff Swensen/Getty Images/AFP/TikTok/X

Bivši predsjednik SAD-a, Donald Trump, je u subotu lakše ranjen nakon pokušaja atentata na njegovom predizbornom skupu. Samo nekoliko sati nakon pucnjave su obožavatelji i pristaše Donalda Trumpa krenuli praviti majice s njegovim likom i fotografijom sa skupa koja je obišla cijeli svijet.

Riječ je o fotografiji na kojoj Trump drži šaku u zraku. Taj se trenutak dogodio kratko nakon što je 20-godišnji Thomas Matthew Crooks zapucao prema bivšem predsjedniku i ozlijedio ga.

Tako se već sad, satima nakon napada, mogu kupiti majice s različitim dizajnom.

Brend Western Village u prodaji trenutačno ima dva nova proizvoda, jedan sa navedenom fotografijom i natpisom: "Reagan: Promašili su. Trump: Promašili su i mene. Borba. Borba. Borba".

Drugi dizajn je Trumpov lik s natpisom: "Trebao je biti kauboj".

Fotografije sa skupa završile su i na majicama drugih brendova. "Moja strana ne promašuje", piše na jednoj od njih, uz nekoliko isječaka Donalda sa skupa, uključujući i onaj nakon što su ga odveli s pozornice.

@trump.maga.merch

THE HARDEST TRUMP TEE TO DATE! NOW FOR SALE ON TIMTOK SHOP!

♬ Donald Trump - B-SKip

Osim kratkih majica, neki su već napravili i majice dugih rukava, šalice i maskice za mobitel s likom Trumpa koji diže šaku u zrak.

Uz merch su društvene mreže preplavili i različiti memeovi kojim su brojni na komičan način reagirali na pokušaj atentata na bivšeg predsjednika SAD-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 10:10