ČEKA SE DNA TEST

Kraj agonije za majku čiji je sin nestao prije 33 godine!?; Danac: Sjećam se što sam čuo, moji roditelji to nisu nikad demantirali!

Majka nestalog Bena, Kerry Needham (51) rekla je da se sada ne želi previše nadati jer je već više puta bila u sličnoj situaciji

Kerry Needham s fotografijom sina

 -/swns/profimedia/-/swns/profimedia

Majka Bena Needhama u agoniji čeka rezultate DNK testa koji bi mogao potvrditi je li muškarac iz Danske njezin sin, i to više od tri desetljeća nakon što je nestao na otoku Kos, prenosi Daily mail.

Ben je nestao s grčkog otoka kada je bio samo 21 mjesec star, a to se dogodilo 24. srpnja prije 33 godine. Zadnji je put viđen kako se igra ispred jedne oronule seoske kuće.

image
Pa Images/alamy/alamy/profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Jedan je muškarac iz Danske sada ustvrdio da su mu baka i djed rekli da je on odveden s otoka, te da njegovi roditelji nisu te tvrdnje zanijekali. Rekao je da se sjeća da je prije 25 godina bio na tržnici, a netko ga je zazvao imenom Ben.

Majka nestalog Bena, Kerry Needham (51) rekla je da se sada ne želi previše nadati jer je već više puta bila u sličnoj situaciji, a pokazalo se da se ne radi o njezinom sinu.

- Ovaj čovjek traži svoju pravu obitelj i danskoj je policiji dao uzorak svojeg DNK. U 33 godine smo imali stotine dojava o tome da ga je netko navodno vidio, a većinu njih smo u početku sami pratili, rekla je majka, prenosi Daily mail.

image

Ben Needham

-/swns/profimedia/-/swns/profimedia

Kada je 23. srpnja 2021. objavljena fotografija koja prikazuje kako bi Ben izgledao s 31 godinom, Needham je otkrila da ne vjeruje u teoriju policije da ga je možda ubio bager u Grčkoj.

image
Pa Images/alamy/alamy/profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

U rujnu 2018. su joj forenzički stručnjaci u Oxfordu rekli da su pronašli DNK u krvi u automobilu pronađenom blizu mjesta u kojem je Ben nestao. Ona je dala svoj uzorak DNK, no nije bilo podudaranja.

- Ako ta krv nije Benova, čija je onda? Ovo je porazno. Nadali smo se da ćemo ovim dokazati da je Ben umro. To bi za nas bio kraj potrage i mogli bismo započeti proces tugovanja, ispričala je i dodala da ju je negativan nalaz šokirao.

- Sada više ne znam što misliti. Je li Ben mrtav ili je još uvijek živ? Ljuta sam. Ljudi na Kosu nam lažu već godinama, a to je za nas mučenje, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. srpanj 2024 09:06