POGLEDAJTE VIDEO

Lavrovu na summitu BRICS-a ugazili na nogu, Kijev instantno objavio snimku, reakcija poharala mreže: ‘Je*eni moron!‘

Skup BRICS-a osim važnosti za članice i zemlje koje im žele biti partneri ima posebno simbolično značenje za Rusiju

Sergej Lavrov

 /X/ Anton Geraščenko

Bivši savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Geraščenko na društvenoj mreži X podijelio je sada već viralni video.

Na snimci se vidi Vladimir Putin, a iza njega ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov. Dok na summitu slušaju govor, netko prolazi ispred Lavrova te mu je očigledno stao na nogu, na što se on trgnuo i vidi se kako nešto izgovara.

- Je*eni moron!, pojavljuje titl na video snimci.

- Na summitu BRICS-a je Lavrovu netko stao na nogu. Bilo je jasno da je uzvratio psovkom. Uvijek diplomat, napisao je Geraščenko.

Podsjetimo, u glavnom gradu ruske republike Tatarstan, Kazanju, od 22. do 24. listopada se održavao najveći međunarodni skup u Rusiji od početka agresije na Ukrajinu - 16. summit BRICS-a, na kojem je bilo čak 33 strane delegacije, od čega čak 24 šefova vlada ili država.

Skup BRICS-a osim važnosti za članice i zemlje koje im žele biti partneri ima posebno simbolično značenje za Rusiju, koja ovim želi pokazati i dokazati da, unatoč invaziji na Ukrajinu te izolaciji i sankcijama Zapada, još uvijek ima važnu globalnu ulogu, a BRICS se želi predstaviti kao organizacija "pod liderstvom Rusije i Kine".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. listopad 2024 10:34