PORUČNIK DAN

Ljudi nakon uragana potrčali u luku da vide što je s tipom koji je odbio otići iz svog broda, imali su što za vidjeti...

Na internetu od ranije kruži videozapis razgovora s njim, a u njemu je objasnio da mu je ‘Bog rekao da dođe na brod‘

Poručnik Dan

 Getty Images/

Pisali smo jučer da je jedan stanovnik Floride, kojeg od milja zovu ‘poručnik Dan‘ odbio evakuaciju i odlučio ostati u svojoj brodici usidrenoj u luci Tampa, piše People.com.

Uragan Milton većim je dijelom prošao, a vijesti koje stižu iz Tampe su odlične. Sve je prošlo u redu, a ‘poručnik Dan‘ je dobro i dalje među nama.

image

Poručnik Dan

Spencer Platt/Getty Images Via Afp

Joseph Malinowski zvijezda je društvenih mreža, a većini je poznat pod imenom ‘poručnik Dan‘ kojeg nosi po fiktivnom liku iz Forrest Gumpa. Na internetu od ranije kruži videozapis razgovora s njim, a u njemu je objasnio da mu je ‘Bog rekao da dođe na brod‘.

Uoči jučerašnjeg uragana, novinari su došli do njegovog šestmetarskog broda i pitali ga hoće li se evakuirati, na što im je odgovorio u svom osebujnom stilu.

- Najsigurnije mjesto u kojemu se možete naći tijekom poplave je brod. To smo naučili s Noom. Svi koji su ostali na kopnu su se utopili, a Noa i životinje su preživjeli, rekao im je podsjetivši na biblijsku priču o Noinoj arki.

Joe je izgubio nogu u prometnoj nesreći kada je imao 16 godina. U bolnici su mu amputirali potkoljenicu, zbog čega je dobio nadimak. Naime, ranije spomenuti lik iz knjige Winstona Grooma izgubio je obje noge u Vijetnamskom ratu.

image

Poručnik Dan odlučio je ostati na brodu

Spencer Platt/Getty Images Via Afp

Lokalni novinar Kevin O’Donnell posjetio je Malinowskog nakon oluje i uvjerio se da je dobro.

- Kako ste? Je li sve dobro, upita ga na početku novinar.

- Voda je otišla, odgovorio je ‘poručnik‘ pitanjem.

- Da, kako ste? Je li bilo teško kako ste očekivali?

- Dobro sam, odlazi li voda?

- Odlazi. Držite se.

- Hvala vam, vidimo se sutra, rekao je Dan.

Posjetila ga je kasnije i još jedna novinska ekipa s kojima je također imao kratki razgovor, ali barem smo sigurni da je Noa modernog doba dobro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. listopad 2024 11:42