TRAŽILI GA DEVET DANA

Luka je nestao 40 sekundi nakon prometne nesreće, tijelo mu je pronađeno u neprepoznatljivom stanju

Policija će 26-godišnjaka identificirati prema DNK analizi, a čeka se i obdukcija. U automobilu su pronađeni Lukin mobitel i novac

Luka Vuksanović

 INSTAGRAM

Luka Vuksanović (26) nestao je prije devet dana na putu prema Mladenovcu, nakon teške prometne nesreće kod skretanja za Sopot.

Kako Nova.rs neslužbeno doznaje, njegovo tijelo pronađeno je nakon opsežne potrage u ponedjeljak oko 11 sati u šipražju u Vlaškom polju, svega 100 metara od mjesta nesreće. Lukin brat ranije je rekao kako je u potrazi za njim sudjelovalo 40 ljudi.

Luka je nestao nakon nesreće i od tad se nije znalo gdje se nalazi niti je li uopće živ. A onda je u ponedjeljak pronađeno njegovo tijelo.

Kako piše Blic, pronađeno tijelo u neprepoznatljivom je stanju. Policija će Luku identificirati prema DNK analizi, a čeka se i obdukcija. U automobilu su pronađeni Lukin mobitel i novac. Prednji dio vozila bio je potpuno smrskan, otvorili su se svi zračni jastuci, ali na njima navodno nije bilo tragova krvi.

Inače, kako je Lukina sestra ranije ispričala za srpski Blic, bilo je dovoljno 40 sekundi da on nestane. Na naplatnoj rampi, kako je objasnila, pričao je s radnicom jer mu se nije dobro očitala naplata, zbog čega se morao vraćati.

- Sedam kilometara od naplatne rampe dogodilo se to što se dogodilo. Automobil je nastavio ravno, nije skrenuo, izletio je s ceste. Međutim, kako nam je policija rekla, sudeći po snimkama koje su vidjeli, poslije 40 sekundi pojavila se žena. Stala je autom, a ljudi iz obližnjeg restorana odmah su izjurili van. Da netko nestane u 40 sekundi, to je potpuno nevjerojatno - ispričala je sestra.

- Sve je bilo skroz okej. Dečko je planirao napraviti radionicu u svojoj kući. Imao je velike planove... Bio je sretan zbog onoga što postiže u životu i to sigurno nije napravio iz lošeg stanja svijesti. Jednostavno nam je nevjerojatno da se tako nešto dogodilo - rekla je Lukina sestra za srpske medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:46