INCIDENT U MINNESOTI

Majka otišla na odmor sa suprugom i djecom i upoznala dvojicu 15-godišnjaka u spa zoni: ‘Nisam znao kako reći ne...‘

Navodno je dječacima rekla da im može biti majka, no potom ih je prisilila na seksualne odnose. Sve je gledao treći dječak

Allison Schardin

 Ramsey County Sheriff/planet/planet/profimedia/Ramsey County Sheriff/planet/planet/profimedia

Majka dvoje djece iz Minnesote priznala je da je seksualno zlostavljala dvojicu 15-godišnjih dječaka, mladih hokejaša, koje je upoznala u hotelskoj hidromasažnoj kadi, a sve za vrijeme trajanja godišnjeg odmora na kojem je bila sa suprugom i djecom, piše New York Post.

39-godišnja Allison Schardin je u petak priznala krivnju za seksualni prijestup, nakon što je ranije, u svibnju, rekla da nije kriva.

Schardin je 14. siječnja bila u hotelu sa suprugom i dvoje djece. Tada je vidjela dvojicu tinejdžera koji su sa svojim timom putovali iz Colorada. Započela je razgovor s njima.

Dok je s tim dečkima bila u hidromasažnoj kadi, suprug joj je iz sobe vikao:

- Ako ne dođeš gore, s nama je gotovo!

Ona je s mladićima razmijenila kontakt podatke, a jednom od njih je kasnije i poslala poruku, nakon što se posvađala s mužem. Došla im je u sobu. Navodno je dječacima rekla da im može biti majka, no potom ih je prisilila na seksualne odnose. Sve je gledao treći dječak.

Jedan od zlostavljanih dječaka je opisao kako je osjećao kao da je zaglavio u tom trenutku i nije znao kako joj reći ne.

Rekao je da je u njegovoj glavi odgovor bio ‘ne baš‘, no zapravo je rekao ‘naravno‘, iako se nije u potpunosti slagao s tim, prenosi New York Post.

Schradin ih je pratila i idućeg dana. Jedna od žrtava je rekla da su svi postali nervozni. Počeo se tresti jer je samo želio zaboraviti ono što se prethodne noći događalo, a ona ih je i dalje slijedila. Bilo je jezivo, ispričao je.

Nakon što su se dječaci vratili kućama, javila im se ponovno i zamolila ih da nikome ništa ne kažu.

Istražiteljima je sada priznala da je u hotelskoj sobi imala seksualni kontakt s dvojicom dječaka dok je treći gledao.

- U krevetu imate ženu od 38 godina, zar ne želite učiniti nešto više?, upitala je svoje žrtve te večeri.

Nakon što je priznala krivnju, odbačena je još jedna točka iz optužnice. Tužitelji će zbog toga tražiti najviše osam mjeseci zatvora, a bit će i registrirana kao seksualna prijestupnica. Presuda će biti izrečena u siječnju iduće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. listopad 2024 08:05