NA ISPITIVANJU U POLICIJI

Mišković priznao da je plaćao političare: 'Bio sam dobar dok sam davao, a davao sam ga svima'

Beograd, 121212. SIV, Palata Srbija.Najveci srpski tajkun, vlasnik Delta Holdinga Miroslav Miskovic ponovno je danas uhicen zajedno sa sinom i njegov sin Markom Miskovicem i odredjen im je pritvor od 48 sati.Na slici: policija RAS, Miskovic ulazi u automobil.Foto: Drazen Aleksic / CROPIX
 Dražen Aleksić / CROPIX

Šef radne grupe za ispitivanje privatizacija, Bogdan Pušić za srpski portal B92 ispričao je kako je Mišković na saslušanju rekao da je nekim političarima davao novac.

O kojim je političarima točno riječ nije otkrio te je samo kratko prokomentirao: - Reći ću kad dođe vrijeme.

Kako je ispričao Pušić, Miroslav Mišković je za vrijeme ispitivanja rekao kako je bio dobar dok je davao novac, a davao ga je svima.

Pušić je naveo kako su od Miškovića novac primali i neki ministri.

Odvjetnik Miroslava Miškovića, Zdenko Tomanović izjavio je kako je njegov klijent radio sve u skladu sa zakonom te da da to što je on radio je dozvoljeno u cijelom svijetu.

- Pažljivo sam pogledao sve spise koji su dostavljeni obrani i odgovorno tvrdim da Miroslav Mišković nije izvršio nijedno kazneno djelo. Sve ovo što mu se stavlja na teret nigdje u svijetu nije kazneno djelo, ispričao je odvjetnik Tomanović u jednoj srpskoj emisiji.

Šef radne grupe za ispitivanje privatizacija Pušić je odbacio odvjetnikove tvrdnje dodavši kako se postupak protiv Miškovića vodi po svim pravilima.

Pušić je također dodao kako je Mišković prilikom uhićenja naodno prijetio potpredsjedniku Vlade. Mišković je policajcima koji su ga privodili rekao kako mi je obećano da neće biti uhićen.

- Tko mu je obaćeao, ja ne znam. Rekao je policajcima da Vučić može slobodno otkazat emsiju, jer on neće biti uhićen. Mišković je to rekao u kontekstu da ga Vučić treba spriječiti da sudjeluje u emisiji, izjavio je Pušić za B92.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:35