UHIĆENA JEDNA OSOBA

Na pomolu veliki preokret u slučaju ubojstva srpskog policajca: ‘Ukradeni su mi dokumenti, to nisam ja!‘

U Bijeljini je uhićen osumnjičeni za prijevoz ubojice policajca od Preševa prema Loznici

Artan Hajziri

 MUP Srbije

U Bijeljini je uhićena osoba koja se dovodi u vezu s osumnjičenikom koji je danas u Loznici jednog policajca ubio, a drugog ranio, neslužbeno doznaje Radio-televizija Republike Srpske.

Ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je u Bijeljini uhićen osumnjičeni za prijevoz ubojice policajca od Preševa prema Loznici.

- Uhićen je Z. R. za kojega se sumnja da je organizirao prijevoz ubojice do Loznice, rekao je Dačić. Zasad nije poznato je li Hajziriju pomagao u bijegu.

MUP RS priopćio je jutros da se za osumnjičenikom osim na području Loznice u Srbiji traga i u Republici Srpskoj.

Sumnja se da je Artan Hajrizi noćas na graničnom prijelazu ubio policajca, u krvavom obračunu nakon izlaska iz automobila.

No, Mustafa Hajrizi, otac Artana i Fatona Hajrizija, tvrdi za albanski list Nacional da je Faton ukrao putovnicu svoga brata Artana koji je osumnjičen za ubojstvo. MUP Srbije istražuje je li putovnica koja je pronađena u automobilu osumnjičenog krivotvorena, prenosi Nova.rs.

Artan Hajziri je, prema navodima portala Dukagjini, ustvrdio da se nalazi u Njemačkoj i da su mu ukradeni dokumenti.

- Ja sam njemačku policiju obavijestio da su mi ukradeni dokumenti, rekao je dodajući da je njegov brat boravio kod njega i da mu je uzeo dokumente.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. srpanj 2024 14:35