PROFIL UBOJICE

Najbolji mu je prijatelj zvijeda notornog realityja, a idol poznati pripadnik srpskog krim miljea

Najbolji prijatelj ubojice je Nikola Đorđević, sudionik notornog reality programa Zadruga

Uroš B. na društvenim mrežama

 Twitter

Uroš B. (21), koji je jutros uhićen zbog sumnje da je ubio osmero ljudi i ranio 14 u okolici Mladenovca, na društvenim se mrežama hvalio imidžom "žestokog tipa", piše Blic. Idol mu je osuđivani kriminalac Kristijan Golubović, a njegov najbolji prijatelj Nikola Đorđević, sudionik notornog reality programa Zadruga.

Na Instagramu su objavili zajedničke fotografije, a prije samo šest dana Uroš B. i Đorđević su se pohvalili svojom divljom vožnjom po gradu.

Navedeni Đorđević je prije nekog vremena na Instagramu objavio i video na kojem se vidi kako se Uroš B. kupa u zaleđenom jezeru i kaže da je on "mali Kristijan Golubović". Bivši mu je zatvorenik očito bio uzor.

- Što je ovo? Mali Kristijan, a? Mali Kristijan? - govori Uroš B. na snimci kroz zube.

Na njegovom Instagram profilu objavljene su fotografije na kojima se predstavlja kao "žestoki tip".

Njegov Instagram profil ugašen je nedugo nakon masakra, a u međuvremenu su anonimne osobe otvorile novi račun na njegovo ime. Preko tog računa rano jutros, usred potrage za bjeguncem, objavljene su poruke "Na keca prangijam" i "Pucat ću ih do kraja", na koji su ostali korisnici Instagrama žestoko odgovorili u komentarima.

- On nije normalan, kao ni njegova obitelj. Jednom ga je zaustavila policija, on je izašao iz automobila i napao policajca. Znam da je jednom uhićen i zbog municije. On je volio splavove, idol mu je bio Kristijan Golubović. Vozio je motor. Znao je upasti u selo i voziti 200 kilometra na sat. Tako smo ga jedino i viđali, ispričali su poznanici Uroša B. za Blic.

Uroš B. je uhićen jutros u okolici Kragujevca nakon cjelonoćne potrage. On je osumnjičen da je u selima oko Mladenovca ubio najmanje osam i ranio 13 ljudi.

image

Ubojica iz Mladenovca

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 10:35