USRED LETA

NEVJEROJATAN SLUČAJ POKUŠAJA ŠVERCA DJETETA Zaprepašteni putnik u avionu primijetio kako se nešto miče u torbi žene koja je sjedila blizu njega

 cc

Jedna je žena privedena u zračnoj luci Paris-Roissy budući da je letom Air Francea stigla iz Istanbula, s 4-godišnjom djevojčicom skirvenom u putnoj torbi, izvijestila je policija u srijedu. Ta mlada žena, čije državljanstvo nije precizirano i koja ima dozvolu boravka u Francuskoj, pokrenula je postupak usvajanja male Haićanke, prema izvoru iz zračne luke. Ona je u Istanbulu prošla kontrole s djetetom, ali joj je zabranjen ulazak u zrakoplov, kaže izvor.

Tada je odlučila sakriti dijete u torbu i krenuti drugim letom, za koji je naknadno kupila kartu. Kad je ušla u zrakoplov, stavila je torbu do nogu i pokrila je dekom. Međutim, jedan od putnika usred leta je primijetio kako se nešto u torbi miče, pa je obavijestio kabinsko osoblje. Nakon što su u torbi pronašli dijete, posada je otpratila ženu u prednji dio aviona.

- Torba je pripadala ženi koja je sjedila u stražnjem dijelu aviona. U jednom trenutku ju je otvorila, a putnik koji je sjedio u istom redu vidio je kako se nešto unutra miče - kazao je jedan svjedok za Planet.fr.

Za putnika koji je svjedočio neugodnoj situaciji kazao je kako je ostao šokiran.

Glasnogovornik AirFrancea kazao je kako je dijete bilo bez karte.

- Naša kompanija je pozvala policiju koja je bila prisutna kada je avion sletio - kazali su iz Air Francea i napomenuli kako u potpunosti surađuju na istrazi koja je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 20:28