KAKO DALJE?

Novi veliki Bidenov gaf u samo par sati, nije se uspio ni ispraviti, u dvorani - muk: ‘Siguran sam u Donalda Trumpa!‘

Biden je pod intenzivnom lupom javnosti posljednjih dana zbog sumnji da njegovi kognitivni kapaciteti više nisu dovoljni da obnaša dužnost američkog predsjednika

Joe Biden

 /Screenshot Youtube

Joe Biden pomiješao je Kamalu Harris, svoju potpredsjednicu, s Donaldom Trumpom u drugom velikom gafu na summitu NATO-a u Washingtonu.

Biden je upitan brinu li ga najave da njegova potpredsjednica stoji bolje od samog Bidena u anketama za predsjednika, a Biden se opet spotaknuo preko svojih riječi i kraj NATO summita pretvorio u osobnu katastrofu.

Podsjećamo, niti koji sat ranije Biden je pomiješao Putina i Volodimira Zelenskog predstavivši ukrajinskog predsjednika na završnoj ceremoniji NATO summita kao - predsjednika Putina.

"Odgovorit ću na pitanje ovako", započeo je, "Ne bih odabrao potpredsjednika Trumpa na to mjesto da nisam bio siguran u njegove kvalifikacije", rekao je Joe Biden miješajući Trumpa i Kamalu Harris, svoju potpredsjednicu.

Biden je pod intenzivnom lupom javnosti posljednjih dana, suočen sa sumnjama, uključujući i članove i donatore njegove Demokratske stranke, u vezi njegovih izgleda za ponovni izbor nakon slabog i neuspješnog nastupa u debati krajem prošlog mjeseca protiv republikanskog bivšeg predsjednika Donalda Trumpa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. rujan 2024 08:43