STIGAO U BAKU

Objavljene nove Putinove snimke, svima je za oko zapeo jedan detalj: ‘Izgleda drugačije nego prije samo dva dana‘

Ruska televizija emitirala je snimke Putinovog aviona koji je u nedjelju uvečer stigao u Baku

Vladimir Putin u posjetu Azerbejdžanu

 Mikhail Tereshchenko/tass/profimedia/

Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u dvodnevnu posjetu Azerbejdžanu.

Ruska televizija emitirala je snimke Putinovog aviona koji je u nedjelju uvečer stigao u Baku, a Putin bi tijekom posjeta trebao razgovarati sa svojim azerbejdžanskim kolegom Ilhamom Alijevim o bilateralnim odnosima i "međunarodnim i regionalnim problemima", javlja Kremlj.

Jedna od glavnih tema o kojoj će se razgovarati bit će dalji razvoj "rusko-azerbejdžanskog strateškog partnerstva i saveza", naveo je Kremlj.

Anton Geraščenko, bivši savjetnik u ukrajinskom ministarstvu unutarnjih poslova, na svome X profilu napisao je kako Vladimir Putin na snimkama iz Azerbejdžana izgleda drugačije nego prije samo dva dana kada je snimljen na sastanku Sigurnosnog vijeća Rusije. Geraščenko nije dalje obrazložio što je tom opaskom htio sugerirati.

Putinovo lice je na posljednjoj snimci nešto više nateklo nego na onoj od prije par dana, što bi moglo značiti da se podvrgnuo nekoj vrsti estetskog tretmana. Druga opcija je da ruski predsjednik ima dvojnika, o čemu se proteklih godina puno nagađalo.

Geraščenko je i u ranijoj objavi sarkastično komentirao Putinov posjet.

- Putin je danas stigao u Baku. U Kursk nije putovao. Naravno, zašto bi išao u Kursk? - napisao je Ukrajinac, referirajući se na upad ukrajinskih snaga na ruski teritorij.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. kolovoz 2024 11:32