STRAŠNA TRAGEDIJA

Oglasio se i brat pomahnitalog ubojice iz Sanskog Mosta: ‘Šokiran sam. On je bio vjernik, nikome nije učinio nažao...‘

Vukalić je nakon napada u školi pokušao presuditi i sebi, ali je preživio i medicinska pomoć mu je pružena u Banja Luci

Masakr u gimnaziji u Sanskom Mostu

 /Rtv Sana

Brat domara koji je danas počinio trostruko ubojstvo u Općoj gimnaziji u Sanskom Mostu, rekao je da ne zna što mu se dogodilo i da je u velikom šoku, prenose Nezavisne novine.

Podsjetimo, domar Mehemed Vukalić jutros je automatskom puškom u školi upucao ravnatelja Nijaza Halilovića, tajnicu Nisvetu Kljunić i profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan.

- Da. Točno je da je riječ o mom bratu. Ne znam ništa o tome. Doručkovao sam na balkonu i čuo sam isto što ste i vi čuli. Zgrožen sam. U zadnje vrijeme se nismo ni družili, ne znam što se s njim događalo. Ne znam što mu se događalo u školi, to pitajte njih ili nekoga tko je s njim radio. On je inače bio jedan od boljih, bio je vjernik, nikom nije učinio ništa nažao do sada, ne znam što bi rekao. Ne znam što mu se dogodilo, u velikom sam šoku. Znam da je bio uredan, a što se događalo ne znam - rekao je za 24sata brat domara.

Vukalić je nakon napada u školi pokušao presuditi i sebi, ali je preživio i medicinska pomoć mu je pružena u Banja Luci. Adnan Habibija, ministar unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona je također za 24sata rekao da napadač nije od prije poznat policiji i mještani su u čudu da je napravio ovakvo nešto. Radi se o mirnoj sredini gdje, kako objašnjava Habibija, inače nema težih kaznenih djela i alarmantnih događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. kolovoz 2024 14:31