NASLAĐUJE SE

Oglasio se Trump nakon Bidenovog povlačenja: ‘Pa nju će biti još lakše pobijediti! A on... Pogledajte što je učinio‘

Trump je opisao Bidena kao najgoreg predsjednika daleko u povijesti zemlje
 Anna Moneymaker/Getty Images Via Afp

U telefonskom razgovoru za CNN, nekoliko minuta nakon što je američki predsjednik Joe Biden najavio izlazak iz predsjedničke utrke, bivši predsjednik Donald Trump opisao je Bidena kao " daleko najgoreg predsjednika u povijesti zemlje".

Iako nije jasno tko će biti demokratski kandidat, Trump je rekao kako misli da će potpredsjednicu Kamalu Harris biti lakše poraziti nego što bi bilo Bidena.

Odvojeno, u kratkom telefonskom intervjuu za NBC News, Trump je rekao: "Nikada nije bilo predsjednika koji je nanio takvu štetu našoj zemlji. Od energetske neovisnosti do propuštanja milijuna i milijuna ilegalnih imigranata. Popravit ćemo ono što je učinio", kazao je.

Na pitanje je li iznenađen objavom, rekao je: "On uopće nije trebao biti tamo... trebao je ostati u svom podrumu."

Nekoliko trenutaka kasnije, g. Trump je u objavi na svojoj platformi Truth Social napisao: "Pokvareni Joe Biden nije bio sposoban kandidirati se za predsjednika, a sigurno nije sposoban služiti - I nikada nije bio!"

Trump je ustvrdio da je Biden "postigao" mandat "lažima, lažnim vijestima i ne napuštajući svoj podrum".

"Svi oni oko njega, uključujući i njegovog doktora i medije, znali su da on nije sposoban biti predsjednik. A sada, pogledajte što je učinio našoj zemlji, s milijunima ljudi koji dolaze preko naše granice, potpuno neprovjereni, mnogi iz zatvora, mentalnih ustanova i rekordan broj terorista", rekao je Trump.

"Jako ćemo patiti zbog njegovog predsjednikovanja, ali ćemo vrlo brzo popraviti štetu koju je napravio. UČINIMO AMERIKU PONOVO VELIKOM!" - napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. srpanj 2024 20:57