KREĆE SHOW

Ovaj bi podcast mogao srušiti internet: Joe Rogan objavio tko mu u petak stiže u goste!

Američka predizborna kampanja sve je bliže kraju dok Donald Trump i Kamala Harris pokušavaju privući posljednje neodlučne glasače u svoj tabor

Joe Rogan

 Joe Rogan/spotify/ferrari/profimedia/Joe Rogan/spotify/ferrari/profimedia

Američka predizborna kampanja sve je bliže kraju dok Donald Trump i Kamala Harris pokušavaju privući posljednje neodlučne glasače u svoj tabor i tako naslijediti Joe Bidena na mjestu američkog predsjednika.

A velik vjetar u leđa u tom pokušaju mogao bi dobiti Donald Trump koji će 25.10. gostovati u podcastu Joea Rogana, jednom od najpoznatijih i najgledanijih podcasta današnjice.

Rogan je kreator sadržaja za društvene mreže već dugi niz godina, mnogi ga smatraju kontroverznom ličnošću, a malo tko je ravnodušan prema onome što radi.

Gostovala su mu neka od najvećih imena iz svijeta sporta, šoubiznisa i politike.

image

Donald Trump

Anna Moneymaker/Getty Images Via Afp

No, ono što je godinama upadala u oko i bilo primjetno jest da Donald Trump nije dobio priliku sjesti preko puta Rogana. Rogan, naime, tvrdi da u podcast zove isključivo goste s kojima u tom trenutku želi razgovarati te da ne pristaje na pritiske izvana.

Sam je Rogan tijekom ove izborne utrke podržao Roberta Kennedyja Jr.-a, koji je kasnije prešao u tabor Donalda Trumpa. Mnogi Trumpovi pristaše i Roganovi fanovi godinama nagovaraju Rogana da ugosti Donalda Trumpa i, čini se, da je taj trenutak i došao. Kako su komentirali i mnogi ispod Roganove objave na Twitteru, podcast bi "sasvim lako mogao srušiti internet."

Teme o kojima bi dvojac mogao razgovarati brojne su, a sigurno je samo jedno. Zabave neće nedostajati. Bit će ovo razgovor o kojem će se dugo pričati, a mogao bi i bitno utjecati na rezultate američkih izbora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2024 09:55