PRIJESTOLNICA GRIJEHA

Ovo je novo leglo razvrata na Mediteranu: ‘Žene od 20 do 70 vrebaju naše mlade konobare, a seksaju se uz Google prevoditelj‘

U ovom popularnom turističkom mjestu većina ugostitelja su muškarci, a za to postoji i jako dobar razlog

Klub u Turskoj koji obožavaju Britanke

 Instagram/Tiger‘s Tavern/TripAdvisor

Većina turista navikla je u barovima vidjeti konobarice i plesačice, no to nije slučaj u Marmarisu u Turskoj. "Kupite jedno piće, mene dobijete besplatno", dovikuje zgodni barmen i namiguje prolaznicima.

U Marmarisu svaki bar na plaži ima mlado muško osoblje koje je nauljeno i bez majice te izvodi seksi performanse za sve koji traže zabavu i užitak, prenosi The Sun.

Ovo popularno mjesto za odmor posebno se sviđa mladim Britankama, koje svakog ljeta nahrupe tamo u potrazi za romansom na plaži. No, neki su se spetljali s lokalnim muškarcima pa su ih zbog toga ‘razapeli‘ na internetu.

"Ovo je Tajland za žene", kaže smijući se jedna Velšanka Katie Rees za The Sun. "Imala sam seks za jednu noć s Omarom. Znam da on ima desetak različitih žena s kojima se petlja u isto vrijeme, ali ionako sam ovdje samo zbog zabave. Volimo Turke jer su visoki, tamni, zgodni i bolji su u krevetu od ovih naših velških dečkiju kod kuće, žao mi ih je", dodaje 22-godišnjakinja koja je na odmoru u Turskoj sa svojom 23-godišnjom prijateljicom frizerkom Fionom Cooper.

Omar kojeg je spomenula zapravo je zgodan barmen iz Taverne Tiger, jednog od najtraženijih i najpopularnijih mjesta tamo. Novinarima The Suna s osmijehom na licu pohvalio se da je ostavio "veliki trag ugriza" na Katienoj guzi.

"Mogla bih mu slomiti srce ovog ljeta", našalila se Katie, na što je on odmah ispalio: "Nemam ja srce koje bi se moglo slomiti."

Ozloglašena Facebook grupa

I dok se turistkinje bore za pažnju lokalnih muškaraca, na Facebooku je osvanula grupa u kojoj ih se proziva i vrijeđa. Grupa broji više od 16 tisuća članova, a svakog se dana objavljuju statusi u kojima se Britanke optužuje da "kradu turske muškarce", šalju im se upozorenja i objavljuju se fotografije "serijskih preljubnica."

Cheryl Farnan-Jones (39), koja se 2018. iz Engleske preselila u Marmaris, također je osvanula u toj grupi.

"Osjećala sam mučninu u želucu kad sam ugledala svoju sliku uz opis: ‘Vrijeme je da ovu podlu staru kravu otjeramo jer spletkari i krade Turke‘", prepričala je.

Bivša medicinska sestra radi za tvrtku koja se bavi istraživanjem tržišta i ima sjedište u Velikoj Britaniji, a prije dvije godine započela je vezu s Imamom Sakarogluom (36). Tijekom proteklih šest tjedana po njima su bacali drvlje i kamenje u spomenutoj Facebook grupi.

Imam, koji vodi popularni bar Salt ‘N‘ Pepper, imao je "nekoliko susreta za jednu noć" s Britankom za koju vjeruje da stoji iza tih gnjusnih objava.

"To me ljuti, kako se usuđuje tako govoriti o meni. Ona me ni ne poznaje, to je čista ljubomora. Zamolila sam je da mi pošalje privatnu poruku ako želi razgovarati sa mnom kao s odraslom osobom, umjesto da piše u grupi. Odgovorila mi je: ‘Kako se usuđuješ ulaziti u moj inbox, droljo!‘", prepričava Cheryl, o kojoj su osvanule lažne optužbe da je ‘ovisna‘ o Imamu, da mu plaća za seks i da je ‘spavala s cijelim Marmarisom.‘

I taman kad je Cheryl pomislila da stvari ne mogu biti gore nego što jesu, prevarila se... "Objavili su fotografiju mene, moje kćeri i moje mame i rekli da muzemo novac od naših turskih ljubavnika", govori.

"Jedna stvar je napadati mene, ali ostavite moju kćer i moju mamu na miru. Koliko morate biti bolesni da napravite tako nešto?", dodala je Cheryl, a Imam se ubacuje: "To je baš veliki problem. Ta žena je ljubomorna i želi izazvati probleme i dramu. I ne možete je zaustaviti, ona je luda."

Par je čak kontaktirao Facebook da im on pomogne natjerati ženu da prestane s maltretiranjem u grupi. "Unatoč njezinim naporima da nas razdvoji, to zlostavljanje nas je zapravo učinilo još jačima. Ali mislim da bi tu Facebook grupu trebalo zatvoriti, uništava živote", govori Cheryl za The Sun.

Vlasnik Tiger Taverna, 27-godišnji Mehmet Can Korkmaz, upoznat je s grupom i reputacijom svojih zaposlenika, koji očito slamaju ženska srca. Njemu je to sve pomalo smiješno.

"Kad ljudi dođu ovdje, mi se lijepo i pristojno odnosimo prema njima, poklanjamo im našu pažnju, no kad gošće požele nešto više, uvijek im kažemo: ‘Ne, mi imamo djevojke.‘ Neke žene to dobro podnesu i samo kažu ‘ok‘, ali uvijek ima i onih koje nas pokušavaju nagovoriti da ostavimo svoje djevojke. Britanke posebno vole Turke. Zato ovdje imamo muške plesače i osoblje. Da imamo više gostiju, onda bismo imali i ženske zaposlenice", govori Korkmaz i dodaje: "Ako žene odluče spavati s našim konobarima, to je njihova stvar. Ne mogu ja to kontrolirati. Neke od tih afera prerastu u dugotrajne veze, neke ne. Ali pogledajte nas, mi smo jedan od najpopularnijih barova i da se ljudima ne sviđa ono što nudimo, ne bismo stalno bili ovako puni."

Mehmet zna i zašto su Turci toliko privlačni Britankama. "Zato što dobro izgledamo i dobri smo u krevetu", odgovara uz drzak smješak.

U Marmarisu se baš u to vrijeme jedan par zaručio i slavio svoje zaruke. "Ona je Engleskinja od 50 godina, a on Turčin od 23 godine. Upoznali su se prije dva tjedna, ona mu je kupila iPhone. Koristili su Google prevoditelj kako bi podijelili svoje seksualne želje i potrebe", otkriva Imam.

26-godišnja Sophie Smith iz Newcastlea pohvalila se da posjećuje Marmaris četiri puta godišnje. Posebno je veseli ‘happy hour‘ u barovima, kad se koktele može popiti za samo pet funti. "Češće je jeftinije napiti se nego poševiti se", zadovoljno govori.

Dodaje i da tamošnji hoteli zabranjuju Britankama da dovode Turčine u svoje hotelske sobe. "Menadžerima hotela je muka od toga. Zaposlili su čak i zaštitare da ih spriječe u tome. Hodala sam s jednim 22-godišnjim Turčinom i kad smo došli u njegov stan, neka 60-godišnja baka nazvala ga je putem video Zooma. Rekao mi je da budem tiho jer je pokušava obrlatiti. Pokušavao ju je uvući u lažni ljubavni odnos kako bi izvukao novac od nje", govori Sophie i dodaje da mu je pokušala objasniti da je to ‘jako pogrešno‘, ali on je onda postao agresivan pa ga je napustila.

"Drugi me tip tražio 150 funti za maženje. Nasmijala sam se i rekla mu da mogu dobiti besplatne zagrljaje od koga god želim, ne moram plaćati za to", dodaje.

I 32-godišnja Ruby Oruc upoznala je svog supruga Furkana (26) tijekom odmora u Turskoj prije dvije godine. "Tada sam baš proživljavala užasan prekid veze i otišla sam sa svojom obitelji na odmor. Nikada nisam mislila da ću tamo upoznati ljubav svog života", objašnjava Ruby.

"Morali smo komunicirati pomoću Google prevoditelja kad smo se tek upoznali, ali unatoč tome što nismo govorili istim jezikom, uspjeli smo uspostaviti vezu", objašnjava. Imali su vezu na daljinu oko godinu dana, prije nego što ju je Furkan zaprosio.

"Kad sam svojoj obitelji rekla da ćemo se vjenčati, nisu bili sretni. Rekli su mi - ne budi tako glupa, pusti to. Tata mi je govorio da me Furkan samo želi iskoristiti zbog vize. Ali sada znaju da je u pitanju prava ljubav i sretni su zbog nas. Ali nažalost, veze između Turaka i Britanki na lošem su glasu zbog stereotipa da koriste starije žene samo da im uzmu novac", govori Ruby.

"Moj muž dobiva poruke od starijih žena koje mu nude plaćanje stanarine unaprijed i po godinu dana. Znam za mnogo horor priča u kojima su žene znale založiti svoje kuće ili pak kupiti tvrtke za svoje mlađahne turske dečke, prepisale bi im sve i onda ostale bez svega", dodaje i objašnjava kako mnoge od tih žena imaju 60 ili 70 godina, a mlađe muškarce samo zanima financijska korist.

"Tako Britanke zarade lošu reputaciju, ali nismo sve takve. Moja veza s Furkanom je iskrena, a poznajem još 12 mladih Britanki koje su u sretnim i uspješnim vezama s Turcima", zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. kolovoz 2024 23:43