UŽAS U SAD-U

Ovo su lica zla: Majka, njezin dečko i ujak stavili lisice djetetu pa nahuškali pitbulla na njega

Ugrizen je za vrat, uho i prebačen je u bolnicu, ali očekuje se da će se oporaviti

Majka, njezin dečko i brat

 /Policijske Fotografije

Majka, njezin dečko i ujak suočeni su s optužbama za ugrožavanje djeteta nakon što su stavili lisice šestogodišnjaku kojeg je zatim napao pitbull.

Incident se dogodio u subotu, 17. kolovoza, u kući u sjeveroistočnom dijelu američke savezne države Ohio, gdje je policija primila poziv u vezi s dječakom nakon napada psa, piše Daily Mail.

Na sudu je Angelina Williams, dječakova majka, tvrdila da nije znala da je protuzakonito staviti lisice djetetu, a ona i ostali optuženici su to navodno učinili kao kaznu nakon što dječak nije počistio za psom.

Dječak je ugrizen za vrat i uho, pa je prebačen u bolnicu, ali očekuje se da će se oporaviti, rekla je njegova baka.

Robert Michalski Jr., dječakov ujak, identificiran je kao vlasnik psa i kuće u kojoj se dogodio napad, a dečko Angeline Williams, Taylor Desiree Marvin Brown, također je bio prisutan.

Nakon napada uhićeni su dječakova majka, njezin dečko i vlasnik psa.

Tužitelj okruga Ashland Chris Tunnell kazao je sucu tijekom prvog saslušanja o ovom događaju: ‘Ovaj optuženik i suoptuženici stavili su dječaku lisice, na obje ruke, a zatim su mu stavili lisice na stopala‘..

‘Koristli su konopac kako bi ga pokušali vezati za stolicu, on je zatim pao sa stolice, a zatim ga je, dok je bio na tlu, napao pit bull.‘, kazao je.

Williams je cijelo vrijeme tvrdila kako nije znala da čini nešto pogrešno.

Dječakova baka je opisala kako je dječaku priskočila u pomoć, pokazujući tragove ugriza koji su joj pritom ostali na rukama. Ipak, u usporedbi s unukom, kaže da je ‘imala sreće‘.

Policijski službenici su rekli da su pas i njegov vlasnik pronađeni nedugo nakon što je policija došla na lice mjesta, a skrivali su se u ostavi.

Dječakova baka u ponedjeljak je rekla da je zahvalna što se dječak oporavlja, više od tjedan dana nakon napada.

Pitbull je odveden u azil za pse kako bi ga udomili kao opasnog psa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:36