FESTIVAL USRED SELA

Ples na šipci, ‘butt-plug‘ bingo, posebne masaže i tisuće posjetitelja: Mještani bjesne zbog najvećeg svingerskog festivala

Brojka posjetitelja od prošle godine se udvostručila, a organizatori najavljuju kako će svake iduće godine festival biti veći, bolji i odvažniji
 /Društvene Mreže

Danas je posljednji dan najvećeg britanskog svingerskog festivala koji je u šarmantnom selu Allington okupio oskudno odjevene partijanere željne zabave. Na četverodnevnom događaju okupilo se više od tisuću ljudi koji su mogli koristiti "šatore za igru", plesati na šipci, brčkati se u hidromasažnim kadama, družiti se u pjeni ili igrati "butt-plug" bingo, piše Daily Mail.

Fotografije objavljenje na društvenim mrežama Swingathona prikazuje šatore pune seksualnih igračaka poput bičeva i lanaca koje posjetitelji festivala mogu isprobati i kupiti. Sudeći prema fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, lude zabave u Lincolnshireu traju danonoćno.

Iako posjetitelji uživaju u svakom trenutku festivala, lokalno stanovništvo nije oduševljeno ovim događajem. Mještani su se policiji žalili na vrištanje i zapomaganje koje ih drži budnima čitavu noć.

- To nisu zvukovi koje želite slušati dok pokušavate zaspati. Izgleda prilično bezveze, mi to ne želimo niti trebamo u selu - rekla je mještanka.

Ipak, dio stanovnika nema baš ništa protiv festivala te su poručili posjetiteljima neka se zabave. Ulaznice za festival stajale su 265 funti po paru s uključenim korištenjem tuševa i struje. Brojka posjetitelja od prošle godine se udvostručila, a organizatori najavljuju kako će svake iduće godine festival biti veći, bolji i odvažniji.

Uz Swingathon istovremeno se odvija FetFest, festival namijenjen osobama s fetišima. Naime, u tom dijelu nalaze se BDSM štandovi s igračkama, prostori "za igru" koji se mogu rezervirati te prostori za bičevanje. Na događaju nastupaju brojni bendovi, DJ-i, plesači i komičari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 08:31