STRAVA U SAD-u

Policija pronašla djevojčicu (2) kako u pelenama luta usred noći: ‘Zanijemili smo kada smo otkrili gdje su joj roditelji‘

Proveli su četiri i pol sata u klubu Madonna, prije nego što im je policija ušla u trag

Ilustracija

 Nikolai Ignatiev/alamy/alamy/profimedia/Nikolai Ignatiev/alamy/alamy/profimedia

Zaštitari su tijekom obilaska zgrade u Miamiju pronašli dvogodišnju djevojčicu kako luta sama usred noći, jer su njeni roditelji otišli u striptiz klub, prenosi Daily Mail.

Policija je brzo stigla na mjesto događaja i zatekla boso dijete u pelenama, s bočicom u ruci. Nakon što su shvatili da je došla iz stana na trećem katu, jer su primijetili otvorena vrata, otkrili su da su njeni roditelji Daryl Lamont Lentz (40) i Ciera Hurd (36) ostavili još troje djece, koja su spavala u sobi.

Obitelj je inače iz Marylanda, ali na Floridi su slavili rođendan Lentza. Proveli su četiri i pol sata u klubu Madonna, prije nego što im je policija ušla u trag jer su napustili djevojčicu i ostalu djecu u dobi od 12, 11 i pet godina.

Objavljena je snimka trenutka pronalaska djevojčice, a kasnije i slika policajca koji ju drži u naručju i uspavljuje. Roditelji su se pokušali obraniti, govoreći da su najstarije dijete uputili da zaključa vrata za njima i da ih nije bilo samo 30 minuta.

Za medije su rekli da žale zbog svoje odluke i da to “više nikad neće raditi”. Uhićeni su i ostaju u državnom pritvoru do sljedećeg saslušanja. Djeca su im trenutno oduzeta, ali najavili su da će se boriti za skrbništvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 16:23