OTMICA U CLEVELANDU

'PROŠLE SMO PAKAO U CASTROVOJ KUĆI STRAVE' Otete djevojke prvi put javno progovorile. Jedna od njih rekonstruirala lice zbog premlaćivanja

Roditelji Gine DeJesus (23), Felix DeJesus i Nancy Ruiz, nikada nisu prestali tražiti kćer, te su u videu poručili obiteljima nestalih da ne gube nadu
 YouTube

Dirljiv video koji prikazuje tri žrtve otmice koje su 10 godina bile zatočene u kući strave u Clevelandu osvanuo je na YouTube-u. Amanda Berry, Gina DeJesus i Michelle Knight, koje se na snimci doimaju sretno i zdravo, su po prvi put u javnosti progovorile o njihovom zlostavljaču i silovatelju Arielu Castru.

Video dug tri i pol minute na YouTube je postavila PR agencija Hennes Paynter Communications koju su unajmile djevojke i njihove obitelji.

- Najprije želim da svi shvate da sam sretna što sam kod kuće i sa svojom obitelji. Svakog dana sam sve snažnija i to što imam privatnost mi puno znači. Molim da se to nastavi poštivati kako bi mogle normalno živjeti - kazala je Amanda Berry.

Roditelji Gine DeJesus (23), Felix DeJesus i Nancy Ruiz, nikada nisu prestali tražiti kćer, te su u videu poručili obiteljima nestalih da ne gube nadu.

Michelle, koja je bila prva Castrova žrtva hrabro je pokazala svoje lice svijetu.

- Hvala vam svima na potpori, svima koji su mi pomogli sagraditi novi život. Želim da svi znaju da sam dobro. Prošla sam pakao, ali sam dovoljno jaka da kroz njega prođem sa smiješkom na licu i da glavu dignem visoko. Bog za sve nas ima plan. Ja sam tu da pomognem drugima koju su prošli kroz sličnu situaciju - rekla je Michelle koja je oteta 2002. godine.

Njezina obitelj kazala je da je Michelle toliko jako bila premlaćivana da je morala na rekonstrukciju lica.

Ariel Castro je optužen za otmice i silovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. listopad 2024 22:23