UŽAS U NJEMAČKOJ

Šire se snimke šokiranih navijača, iskeširali su za smještaj 2300 eura, dočekao ih je horor: ‘Što je ovo, tamnica?!‘

Cijelo je mjesto imalo atmosferu horor filma o trgovini ljudima, napisao je navijač na Twitteru

Snimke horor-smještaja iz Njemačke

 @roryb96 Twitter Screenshot/

Jedan je nogometni navijač progovorio o nizu noćnih mora nakon što je stigao u svoj smještaj u Njemačkoj i otkrio da je krevet - od kartona.

Sve je objavio na Twitteru rekavši da su on i njegovi prijatelji lutali ulicama Njemačke kasno noću u potrazi za prikladnijim smještajem. Soba u kojoj su trebali biti smješteni ispala je apsolutni nered. U potragu za boljim smještajem su krenuli nakon što su ostavili stvari u prvom smještaju koji im se nije svidio. Tada su stvari krenule nizbrdo jer je i drugi smještaj bio užasan, prenosi Daily star.

- Obično nisam netko tko objavljuje pritužbe na Twitteru, ali ja i dečki smo u Njemačkoj za Euro i pogledajte apsolutno kaotičnu situaciju u koju nas je Booking.com stavio sinoć. Dakle, oko pola 8 jučer smo se pojavili u izvornom objektu koji smo rezervirali putem Bookinga i mjesto je bilo u apsolutnom neredu. Jedan od kreveta bio je napravljen od kartona i također je spojen ljepljivom trakom. Drugi krevet bio je kauč na razvlačenje koji je bio polomljen i odvratan. Nakon tri sata telefoniranja, otišli smo na drugo mjesto koje se činilo jednako mračnim kao i prvo. Kada smo stigli, bili smo zapanjeni onim što smo zatekli. Booking.com nas je poslao u tamnicu koja je sigurno bila neka vrsta napuštene medicinske ustanove jer su bolnički kreveti i industrijska oprema ležali oko ulaza. Ušli smo u posjed i dočekalo nas je više industrijske opreme, izložene kemikalije, otkriveni kabeli i otkrivene cijevi te povrh svega, sjekira koja je izgledala kao iz horor filma. Cijelo je mjesto imalo atmosferu horor filma o trgovini ljudima, napisao je.

Dodao je da su u tom smještaju pronalazili same opasnosti, a na drugom kraju prostorije se osjetio snažan miris vlage.

Da stvar bude gora, ulazna se vrata nisu mogla zaključati. Za taj su smještaj iskeširali 2300 eura.

Mladići su naposljetku uspjeli pronaći pristojniji smještaj u Kölnu za preostala četiri dana.

- Ovo nije iskustvo koje bismo željeli za bilo koga tko rezervira boravak na našoj platformi. U kontaktu smo s korisnikom kako bismo mogli provjeriti što se dogodilo i osigurati odgovarajuću podršku, poručili su iz Booking.com-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:02